A aparut ANUARUL INDUSTRIA CARNII.RO 2020

Anii 2019 si 2020 au completat un peisaj dramatic pentru industria carnii din Romania, in care efectelor pestei porcine africane li s-a adaugat si incertitudinea creata de epidemia de coronavirus.

Scris de Agro Food, Miercuri, 28 Aprilie 2021
Cu un dezechilibru clar rezultat in sfera de consum, producatorii romani au fost nevoiti sa se adapteze noilor conditii de piata ivite in urma pandemiei.
 
Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO 2020 prezinta situatia actuala a tuturor sectoarelor industriei, cu topuri ale companiilor in functie de cifra de afaceri si de profit, cu analize si prezentari ale investitiilor, si alte miscari din piata.
 
„Este imbucurator ca niciun exponent major al industriei carnii din Romania nu a dat semne de slabiciune in anul de cumpana 2020, ba chiar s-a observant urmarirea unor planuri investitionale puse la punct de ceva vreme. O revigorare a sectorului zootehnic din tara noastra, in special pe segmentele vita si porc, ar diminua undele de soc resimtite de antreprenorii din procesare pe fiecare eveniment cu impact negativ la nivel europen sau global, dar, din pacate, aceasta revenire nu pare sa prinda contur decat pe termen mediu, pe un orizont de 4-5 ani de acum incolo. 2021 si, probabil, 2022 vor fi ani in care incertitudinea va pluti asupra pietelor alimentare din Europa, inclusiv din Romania, iar fidelizarea consumatorului de pe piata interna ramane o misiune in sarcina oricarui exponent din industria carnii”, a declarat Eugen Capra, director general INDUSTRIA CARNII.RO.
 
Si la aceasta editie, specialistii INDUSTRIA CARNII.RO au realizat topul celor mai importante 100 de companii din industria carnii din Romania, cu rezultatele financiare din ultimii doi ani.
 
Daca esti interesat de toate aceste informatii, solicita Anuarul INDUSTRIA CARNII.RO, la adresa de e-mail office@industriacarnii.ro.
 
Contacteaza echipa de vanzari:
Dorinel Niculae - Project Manager
Tel: +40 728 086 130 / Email: dorinel@industriacarnii.ro
 
Ana-Maria Mihai - Sales
Tel.: +40 734 333 588 / Email: anamaria.mihai@industriacarnii.ro
 
Flavius Marin - Sales
Tel.: +40 734 333 589 / Email: flavius.marin@industriacarnii.ro