RomBeer deschide o noua statie la Craiova

Reteaua de magazine RomBeer se extinde cu o noua unitate ce va fi deschisa in luna decembrie la Craiova.

Scris de Laura-Georgiana Cioba, Joi, 28 Noiembrie 2019

Statiile RomBeer sunt unitati de vanzare a berii in regim vrac, cu imbuteliere direct in magazine ce sunt dotate cu camere frigorifice pentru depozitarea si servirea berii in conditii optime.

Furnizorii Statiei RomBeer sunt microberariile din toata Romania, Bucuresti, Cluj, Iasi, Targu Mures, Oradea, Buzau, Timisoara, Pitesti, Constanta si alte localitati.

„In luna iulie 2019 a fost lansata Franciza Statia RomBeer. Lansarea francizei a fost foarte bine primita de piata. Drept dovada, primele francize au fost semnate deja inca din luna septembrie, iar in luna decembrie se va deschide primul magazin Statia RomBeer in regim de franciza in Craiova. Urmeaza Constanta, Cluj, Baia Mare, Sibiu, Brasov, Focsani, Suceava”, a declarat pentru AgroFood, Igor Lesan fondatorul brandului Statia RomBeer.

Pentru anul 2020, reprezentantii statiei RomBeer si-au propus deschiderea a 50 de magazine in regim de franciza, 2021 - inca 50, ca in decursul anului 2023 sa se ajunga la 300 de unitati functionale, pe teritoriul Romaniei.