#coronavirus: Unicarm ofera echipamente de 250.000 de euro pentru spitalele din Satu Mare

Producatorul de mezeluri Unicarm se alatura initiativelor de sustinere a spitalelor din Romania, in lupta cu raspandirea COVID-19. Astfel ca, sponsorizeaza spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 de euro.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 25 Martie 2020

„In aceste zile, cu care nu ne-am fi gandit ca ne vom confrunta, se dovedeste ca a trece peste aceste conditii speciale este despre a veni in ajutorul aproapelui nostru. Nu exista manual de instructiuni pentru cum sa ne simtim in astfel de vremuri si stim ca asta cauzeaza stres tuturor. Este despre a ne implica in tot ceea ce tine de fiecare dintre noi, in a nu sta nepasatori, acum, cand cu totii suntem incercati de provocari unice. Privind inainte, punandu-ne increderea in Dumnezeu si in cadrele medicale, am decis si de aceasta data sa ne implicam prin investitii in sistemul sanitar, sponsorizand spitalele din Satu Mare cu echipamente medicale in valoare de 250.000 euro”, au mentionat reprezentantii companiei intr-un comunicat de presa timis catre redactia AgroFood.Ro

Dotarea se va face in felul urmator:

Laboratorul Spitalului Judetean Satu Mare: Aparat de testare COVID-19, 1000 de kit-uri de testare COVID-19.

Sectia ATI a Spitalului Judetean Satu Mare: 10 Aparate de Ventilare dotate complet cu: Pat cu 4 motoare, Monitor Functii Vitale, Aspirator; 1 Targa Hidraulica.

Spitalul de boli infectioase Satu Mare (sectia adulti + sectia pediatrie copii): 10 Pulsiometre, 10 Tensiometre, 1 Defibrilator, 4 Monitoare Functii Vitale, 1 Masina de spalat cu uscator.

„Suntem constienti de eforturile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le depuna, de sacrificiile pe care fiecare trebuie sa le faca zi de zi, insa trebuie sa ne mentinem speranta vie, pentru a trece cu bine peste aceasta grea incercare!” , se mai arata in comunicatul de presa.