#coronavirus: Producatorul roman de dezinfectanti, Pro Integrator si-a triplat productia in fabrica din Bragadiru

Unul dintre producatorii romani de dezinfectanti profesionali si-a triplat productia zilnica a capacitatii de productie si a dublat schimburile de munca in fabrica sa din Bragadiru (judetul Ilfov).

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 25 Martie 2020

"Pro Integrator, companie care produce dezinfectanti profesionali la standarde internationale de calitate, si-a triplat productia zilnica a capacitatii de productie si si-a dublat schimburile de munca in fabrica sa de la Bragadiru, judetul Ilfov. Ca masura aditionala, compania a accelerat livrarea de produse de dezinfectie catre toti clientii sai, companii private si de stat, precum si catre consumatorii casnici (...) actuala cerere este mult mai mare decat in alte perioade cu care s-a confruntat compania. De aceea, producatorul autohton de dezinfectanti si-a luat toate masurile necesare pentru a putea face fata cererii foarte mari de pe piata. Astfel, schimburile de lucru in unitatea de productie din Bragadiru, judetul Ilfov, au fost suplimentate, la fel si productia pentru gama de dezinfectanti", noteaza compania intr-un comunicat de presa.

Producatorul de dezinfectanti precizeaza ca, pe toata durata perioadei starii de urgenta, pastreaza legatura constant cu autoritatile publice de la nivel local, regional si national, precum si cu Directiile de Sanatate Publica (DSP) si cu furnizorii de substante active pentru a veni in intampinarea solicitarilor din sistemul medical si din partea populatiei.

"Ce este astazi diferit, decat in cazul altor epidemii cu care populatia s-a mai confruntat, este faptul ca acest virus are o capacitate de raspandire mult mai mare prin contacte sociale. Majoritatea clientilor nostri sunt companii private, dar si institutii publice, precum spitalele din tara carora le-am furnizat un volum dublu de dezinfectanti in aceasta perioada. De la declansarea crizei medicale am solicitat la maximum capacitatea de productie pe toate tipurile de produse pe care le producem", afirma Cristian Stanciu, directorul Pro Integrator.

Companie cu capital privat 100% romanesc, Pro Integrator este specializata in producerea si comercializarea de dezinfectanti profesionali pentru operatori publici si privati din sistemul sanitar, dar si de substante de dezinfectare si curatare pentru uz casnic si industrial.