#coronavirus: KFC mentine deschis serviciul Drive Thru, in Bucuresti si in tara

Sphera Franchise Group anunta inchiderea unor restaurante din portofoliul sau, in Romania. Insa, KFC Si Pizza Hut Delivery vor servi in continuare prin serviciul de livrare la domiciliu. De asemenea, KFC va tine deschise liniile de acces autoturisme KFC de tip Drive Thru.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 23 Martie 2020

"Sphera Franchise Group anunta inchiderea unor restaurante din portofoliul sau, in Romania, ca urmare a unei ordonante dispuse de Ministerul de Interne prin care se suspenda activitatea de servire si consum a produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice, organizata de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice.

Masura a fost anuntata marti, 17 martie 2020, si are ca scop prevenirea raspandirii noului tip de coronavirus. Ordonanta prevede si faptul ca este permisa comercializarea produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice care nu presupun ramanerea clientilor in spatiile destinate acestui scop, precum cele de tip drive-in, room-service sau livrare la client", se precizeaza in comunicat.

Ca urmare, KFC si Pizza Hut Delivery vor continua sa serveasca produse clientilor numai prin serviciul de livrare al celor doua branduri, precum si pe liniile de acces autoturisme ale restaurantelor KFC de tip Drive Thru din Bucuresti si din tara. Restaurantele Pizza Hut Dine-in (cu sala) si Taco Bell vor ramane inchise pana la noi decizii ale autoritatilor.

Potrivit comunicatului, siguranta clientilor a fost intotdeauna prioritara pentru Sphera Franchise Group si, de aceea, toate brandurile din portofoliu au implementate proceduri bazate pe principiile HACCP, care impun analize de risc stricte in punctele critice pe intreg lantul de aprovizionare.