#coronavirus: Glovo extinde distantele de livrare

Glovo mareste distantele de livrare, iar flota de curieri ramane activa, astfel incat atat restaurantele, cat si clientii sa beneficieze de acest serviciu.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 19 Martie 2020

Serviciul de livrare rapida Glovo isi incurajeaza partenerii sa continue sa lucreze si in aceasta perioada, sa-si mentina bucatariile active si sa preia comenzi pe care curierii aplicatiei sa le livreze clientilor in cele mai sigure conditii, potrivit unui comunicat al companiei.

Reactia Glovo survine dupa ce Guvernul a anuntat, marti seara, suspendarea servirii si a consumului de produse alimentare in restaurante, hoteluri si alte unitati.

"In perioada urmatoare, Glovo va mari distantele de livrare, iar intreaga flota de curieri va ramane activa, astfel incat atat restaurantele, cat si clientii sa beneficieze de acest serviciu", se mentioneaza in comunicatul Glovo.

Managerul general al Glovo Romania, Victor Racariu, a recomandat restaurantelor sa continue sa pregateasca mancare, pentru livrare la domiciliu.

"In industria HoReCa lucreaza in prezent peste 300.000 de angajati care sunt afectati de situatia actuala, de aceea este important ca bucatariile restaurantelor sa ramana deschise, iar afacerile din industrie sa se adapteze la noul context. Continuarea prepararii mancarii si bauturilor pentru livrarea la domiciliu este o modalitate prin care restaurantele pot ramane deschise si isi pot pastra angajatii, iar noi suntem aici ca sa-i sustinem cu livrari sigure pentru clienti", a comentat managerul general al Glovo Romania.