#coronavirus: Accesul in pietele din Constanta aflate in spatii inchise, limitat la 20 de persoane

Accesul clientilor in pietele agroalimentare ce functioneaza in spatii inchise, in municipiul Constanta, este restrictionat la cel mult 20 de persoane, ca masura de prevenire a raspandirii coronavirusului.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Marti, 24 Martie 2020

„Primaria Municipiului Constanta, prin RAEDPP, a adoptat o serie de masuri astfel incat pietele agroalimentare sa ramana in continuare un loc sigur pentru cumparaturi, in contextul pandemiei de COVID - 19. Pentru mai multa siguranta, au fost luate masuri suplimentare de preventie. Prin urmare, pentru a evita aglomerarea, in pietele aflate in spatii inchise din municipiu - Piata Tomis 3, Piata Grivitei, Piata Km. 4-5, se va permite accesul unui numar limitat de persoane (maximum 10 - 20 persoane). Restrictia nu se aplica si in cazul pietelor aflate in spatii deschise”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa transmis de Regia Autonoma de Exploatare a Domeniului Public si Privat (RAEDPP) Constanta.

Clientii pietelor agroalimentare sunt rugati sa pastreze distanta sociala recomandata de autoritati. „Rugam clientii pietelor sa pastreze distanta sociala recomandata de 1 - 2 metri si sa evite formarea grupurilor de persoane. De asemenea, ii sfatuim pe constanteni sa se aprovizioneze de la cea mai apropiata piata din zona de domiciliu, evitand astfel deplasarile pe distante lungi”, a declarat directorul RAEDPP Constanta, Florin Gheorghe.

Conform acestuia, pietele aflate in administrarea RAEDPP functioneaza la parametri normali si sunt aprovizionate constant cu fructe si legume proaspete, astfel incat constantenii sa aiba acces la produse direct de la producatorii locali.