#coronavirus: 120 de camioane fac aprovizionarea zilnica la Auchan. Vanzarile au crescut cu 100%

Conducerea retailerului Auchan Romania transmite un mesaj de multumire angajatilor din magazinele proprii, care depun eforturi considerabile pentru a asigura clientilor produsele necesare, in conditiile in care vanzarile s-au dublat in ultima perioada.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 16 Martie 2020

"În aceste zile de escaladare a situatiei medicale, de agitatie, teama, stiri in flux - interne si internationale, pe langa apelul la calm, la responsabilitate si incredere, pe care il facem de mai bine de doua saptamani, doresc sa exprim public sincere multumiri tuturor angajatilor din magazinele si serviciile Auchan si, la o scara mai larga, tuturor angajatilor din comert, oameni simpli care, in fiecare zi, prin eforturi importante, vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va asigura cele necesare. Numai de la inceputul acestei saptamani, trimitem zilnic 120 de camioane pe zi catre magazinele noastre, vanzarile au crescut foarte mult, chiar cu 100% de cateva zile, numarul de clienti la fel, se lucreaza in conditii destul de grele, iar acesti oameni fac fata cat pot de bine comenzilor crescute, paletilor de marfa, umplerii rafturilor, totul in conditiile asigurarii igienei si sigurantei pentru clienti. Ma inclin in fata tuturor pentru munca responsabila pe care o fac, pentru solidaritatea de care dau dovada si ii asigur ca toate eforturile lor vor fi recompensate. Sunt mandru ca avem asemenea echipe!", a declarat directorul general Auchan Retail Romania, Ionut Ardeleanu.

Nu in ultimul rand, seful Auchan Romania a adresat multumiri si clientilor care, in ciuda perioadei pe care o traversam, au dat dovada de "multa intelegere, de intelepciune, de maturitate", dar si furnizorilor care depun eforturi importante, pentru a suplimenta productia si stocurile.