#PROFOOD 2019: Radu Timis va discuta despre inovatiile din domeniul ambalarii si transparenta in fluxul tehnologic

Potentialul urias pe care il are tehnologia blockchain de a transforma modelele de afaceri pe termen lung, pune Cris-Tim in rolul de educator prin implementarea tehnologiei blockchain care va permite accesul consumatorilor la informatii legate de trasabilitatea unui produs, nu doar in faza de iesire pe poarta fabricii si la raft, ci din faza procurarii ingredientelor de la furnizori, inclusiv de la nivelul procesului tehnologic. O invitatie la transparenta pentru toti partenerii locali sau internationali.

Scris de Agro Food, Joi, 11 Iulie 2019

Fondatorul brandului Cris-Tim va avea misiunea de discuta despre cum reuseste un ambalaj sa promoveze un produs si sa devina un instrument de marketing. De asemenea, acesta va mentiona care sunt trendurile din piata, dar si inovatiile din domeniul ambalarii.

Radu Timis este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri din industria carnii din Romania, compania Cris-Tim evidentiindu-se ca una dintre firmele de top din sectorul de procesare a carnii.

Conferinta PROFOOD este organizata de platforma de specialitate AgroFood, fiind dedicata specialistilor din scena procesarii, ambalarii si etichetarii. Aceasta se va derula pe data de 1 noiembrie 2019, incepand cu ora 14:00, la standul CARNEXPO, din cadrul expozitiei INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, de la Romexpo. 

Toate discutiile din cadrul evenimentului vor fi structurate pe trei paneluri, iar fiecare dintre acestea va contine cate o tema generala de dezbatere: Save food - Risipa alimentara, Tendinte si inovatii in ambalare si Viitorul ambalarii si reciclarii.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro