#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Mezeluri dupa retete vechi si reinventate, la standul MARCEL

Producatorul de mezeluri MARCEL va participa si in acest an la expozitia INDAGRA FOOD & CARNEXPO, care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo. Acesta se mandreste cu produsele bazate pe retete vechi si adaptate vremurilor noastre si pe care le va prezenta intr-un mod iesit din comun.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 12 August 2019

"Noi nu facem produse de serie, ci facem «costume la comanda», produsul nostru este individualizat pentru fiecare doritor in parte. Produsele din vitrina sunt iesite din tiparele monotoniei targurilor de altadata si venim cu idei indraznete, care socheaza cateodata, dar care pornesc de la produse obisnuite, dupa retete vechi, reinventate. De asemenea, cred ca avem cele mai bune produse crude cu mucegai nobil si fara mucegai de pe piata – specialitati italienesti precum, Proscuitto Cotto, Copa sau Speck, dar facute din carne romaneasca din ferma proprie si cu mana de lucru autohtona", a declarat pentru revista INDUSTRIA CARNII.RO, presedintele companiei, Marcel Iacob.

Originea controlata, cele mai bune retete, tehnologia moderna si inovarea permanenta a produsului sunt pilonii pe care se zideste zilnic aceasta companie.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie organizata de ROMEXPO in parteneriat cu ADDOR EVENTS, se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro