#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Ghețe, Europlast - “In 2018, am reusit sa livram produse in afara granitelor”

Europlast, companie de top din industria procesatoare a maselor plastice din Europa va participa la expozitia INDAGRA FOOD & CARNEXPO, care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 07 August 2019

Reprezentantii companiei Europlast au mentionat ca au ramas cu o impresie buna in urma targului INDAGRA FOOD de anul trecut, reusind pe parcursul celor cinci zile de eveniment sa poarte discutii importante in vederea colaborarii cu diverse firme.

In ceea ce priveste anul 2018, compania si-a indeplinit obiectivele. “A fost un an destul de dificil, dar provocator in acelasi timp. Am trecut granitele tarii, reusind sa livram cu succes produsele noastre si  in alte tari din Europa de Est, precum Ucraina, Republica Moldova si Bulgaria”, a declarat pentru jurnalistii de la revista INDUSTRIA CARNII.RO, directorul general de la Europlast Romania, Marius Ghețe.

Europlast Romania este parte a producatorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH si ofera recipienti din material plastic (HDPE) si metal de diferite dimensiuni, obtinuti prin tehnologii moderne de ultima ora cu utilajele cele mai performante, utilizabili in colectarea deseurilor, agricultura, industrie, sectorul carnii si logistica.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie organizata de ROMEXPO in parteneriat cu ADDOR EVENTS, se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro