#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Solutii de dezvoltare in agribusiness, oferite de MALLAGRO

Companie sub acoperisul careia se regasesc producatori de traditie in domeniul agricol si industria alimentara, MALLAGRO participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Marti, 10 Septembrie 2019

„Putem oferi o gama variata de utilaje si linii complete pentru transport, procesare si depozitare in ramuri precum carne, lapte, cereale, fructe si legume, apicultura. De asemenea, tot la standul nostru veti gasi solutii pentru cantarirea si ambalarea diverselor produse”, ne-a declarat directorul general, Radostin Atanasov.

MALLAGRO vine in ajutorul celor care doresc sa porneasca o afacere in domeniul agricol sau sa o extinda pe cea existenta. Compania are parteneri in tari precum, Grecia, Serbia, Italia, Franta, Marea Britania, Rusia, Moldova, iar experienta vasta in domeniu, de peste 20 de ani, functioneaza ca o carte de vizita pentru viitoarele colaborari pe care le va lega pe parcursul zilelor de expozitie.

„Dorim sa ajutam clientii sa gasesca tot ce au nevoie intr-un singur loc, la un pret convenabil si de o calitate foarte buna. Speram sa avem o colaborare fructoasa cu toti cei care ne vor vizita in cadrul expozitiei”, a mentionat directorul general.

INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie organizata de ROMEXPO in parteneriat cu ADDOR EVENTS, se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro