#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Multitech pariaza pe robotii colaborativi

Multitech, companie cu o vasta experienta in domeniile de marcare, etichetare și automatizare, si-a anuntat prezenta la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Miercuri, 09 Octombrie 2019

Astfel ca, robotii colaborativi prezenti in portofoliul Multitech, prin incheierea de colaborari cu cele mai importante firme producatoare din industria automatizarii precum Universal Robots, Onrobot, Robotiq, Pick-it, nu vor lipsi de la expozitie. In toata lumea, 37.000 de procese industriale sunt automatizate deja de robotii colaborativi de la Universal Robots, fiind alesi din simplele motive precum programare usoara, setare rapida, automatizare flexibila si siguranta.

„Cei 11 ani de prezenta pe piata de marcare si etichetare industriala din Romania ne-au invatat ca industriile care implementeaza solutii performate, moderne si automatizate in procesul de productie, indiferent daca este vorba de productia in sine, ambalare sau livrare, tind sa castige nu doar imagine, dar mai ales in eficienta, control de cost si performanta. Si avand in vedere ca scopul nostru declarat este de a ajuta dezvoltarea industriei romanesti, indiferent de ramura, colaborarea cu Universal Robots a venit ca o continuarea perfect normala si o dezvoltare naturala a portofoliului nostru de servicii si produse”, sustine Melinda Török, manager Multitech.    

Compania asigura solutii personalizate, din dorinta de a optimiza costurile si gasi alaturi de clienti cele mai bune rezolvari la provocarile aparute.

Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS. Acesta se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro