#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Mauriziaro Meat participa la expozitie

Cu o experienta de peste 20 de ani in comertul cu carne si produse din carne de porc si de vita, compania Mauriziaro Meat a anuntat participarea la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Luni, 14 Octombrie 2019

„Expozitia reprezinta unul dintre canalele importante de promovare a companiei noastre si a serviciilor pe care le oferim. Ne dorim sa interactionam cu toti cei care ne vor vizita standul, sa faca cunostiinta cu echipa noastra si sa le aratam ca suntem profesionisti in sectoarele de carne de porc si vita. Suntem deja consacrati pe piata din Romania, unde deservim de multi ani clienti, din intreaga tara. Asadar, va asteptam la standul nostru!”, au transmis reprezentantii Mauriziaro Meat catre redactia noastra.

De asemenea, acestia ne-au explicat ca si-au propus sa aduca in prim plan la expozitie, produse din carne de porc originare din Spania, provenite din cel mai performant abator deschis de catre furnizorii companiei.  

Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS. Acesta se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro