#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Cele mai eficiente sisteme POS pentru sectorul HoReCa le regasiti la standul Vectron

Compania Vectron, lider pe piata sistemelor POS pentru afacerile in servicii de ospitalitate si brutarie, in regiunile vorbitoare de limba germana, va participa la INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 03 Octombrie 2019

In cadrul evenimentului, reprezentantii companiei vor aduce in prim plan cel mai nou sistem POS—Vectron POS Touch 15 II Wide, care dispune de componente de calitate premium, design ergonomic si un ecran tactil. De asemenea, vor fi prezentate si functionalitatile aplicatiei Vectron in cloud, care asigura o buna conectare cu sistemul POS, atat online, cat si offline. 

„Sistemele Vectron pe care le veti regasi in cadrul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 reprezinta solutii optimizate si potrivite afacerilor din industria alimentara, raportate la necesitatile tehnologice de astazi. De la reducerea cazurilor de furt sau a erorilor de vanzare la optimizarea resurselor si garantarea accesului permanent la toate datele afacerii printr-un simplu click, sistemele Vectron reprezinta urmatorul pas in securizarea si evolutia unei afaceri", ne-a explicat Dan Rusu, manager vanzari Vectron Romania.

Experienta acumulata in peste 25 de ani, pe parcursul implementarii a nu mai putin de 200.000 de sisteme POS Vectron, a contribuit la increderea dobandita din partea clientilor Vectron care sunt prezenti in 30 de tari. 

Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS. Acesta se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro