#INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019: Alege cuptorul profesional Garbin potrivit afacerii tale!

Cu o experienta de zeci de ani in fabricarea cuptoarelor profesionale, cu design unic si componente realizate exclusiv in Italia, Garbin Industries isi va promova gama de produse in cadrul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019, expozitie care se desfasoara in perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2019, in Centrul Expozitional Romexpo.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 17 Octombrie 2019

„Utilajele Garbin sunt dedicate sectoarelor de gastronomie si patiserie si se pot erija cu succes in buni tovarasi de munca ai bucatarilor si patiserilor. Asadar, cuptoarele Garbin sunt protagonisti indispensabili in activitatile mici si mijlocii, unde satisfac cu brio intregul ciclu productiv si sunt un adevarat suport in marile structuri ale bucatariei industriale”, sustine directorul de vanzari Garbin Industries, Viorel Dediu.

Cu o productie anuala care ajunge la 12.000 de unitati si cu o retea de distributie mondiala in mai mult de 50 de tari, compania este in masura sa ofere suport pentru vanzare, asistenta, instalare si informatii despre utilizarea produselor comercializate.

Targul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2019 se desfasoara sub Inaltul Patronaj al Presedintelui Romaniei si este organizat de ROMEXPO, in parteneriat cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si ADDOR EVENTS. Acesta se adreseaza producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de echipamente si tehnologii pentru ramuri ale industriei alimentare, respectiv: industria carnii, panificatie, industrializarea legumelor si fructelor, prelucrarea pestelui si laptelui.

Date de contact pentru inscrieri:

Dorinel Niculae, project manager. Telefon: 0728.086.130, email: office@agrofood.ro

Ana Maria Mihai, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.588, email: anamaria.mihai@agrofood.ro

Flavius Marin, reprezentant vanzari. Telefon: 0734.333.589, email: flavius.marin@agrofood.ro