#EUROPAN. Fabrica de Sandwichuri - primul producator care a renuntat la legume

La produsele cu termen de valabiliate de 10 zile, Alexandru Stan, owner la Fabrica de Sandwichuri, a ales sa renunte la folosirea legumelor.

Scris de Daniela Carolina Cristescu, Joi, 13 Iunie 2019

“Primul impact a fost generarea de teama in randul angajatilor, care credeau ca firma va ajunge in pragul falimentului, iar rezultatul pe termen lung, a fost copierea acestei idei si de catre alti producatori”, a mentionat Alexandru Stan, in cadrul Conferintei EUROPAN, de pe 12 iunie.

In momentul de fata, sandwichurile sunt distribuite prin intermediul Mega Image, Carrefour, Auchan, cu ajutorul firmelor de vending unde se potrivesc perfect alaturi de o cafea sau un suc, dar si in institutiile de invatamant. “Urmatorul pas este sa lansam un magazine concept unde produsele noastre sa vina direct in intampinarea clientilor si in acest fel, avem ocazia sa dezvoltam produse noi. Speram sa ajungem la un numar de 10-15 de astfel de magazine”.

Ca si tel de atins pana la finalul anului, Alexandru Stan a subliniat ca doreste ca produsele sale sa aiba o eticheta curata pe partea de mezeluri, pentru ca apoi sa introduca salatele si deserturile. De asemenea, isi doreste o distribuitie mai intensa in zona HoReCa, in special in cafenele.