Eveniment

Meat & Bread Concept, macelaria cu produse 100% romanesti, participa la Top Chef MACELAR 2023

Membrii echipei Meat & Bread Concept si-au ascutit deja cutitele si sunt gata sa-si arate abilitatile de macelari in cadrul celui mai important concurs dedicat acestei meserii – Top Chef MACELAR.

Meat & Bread Concept este o afacere de familie care isi desfasoara activitatea in localitatea Tunari, judetul Ilfov. Totul a inceput din dorinta de a oferi clientilor o gama cat mai diversificata de produse si preparate din carne 100% romaneasca, atent selectionata doar de la fermieri romani. Toate produsele sunt realizate in macelarie, pentru care se folosesc numai condimente 100% naturale.

Conceptul Meat & Bread ofera posibilitatea clientilor de a achizitiona preparate din carne gata de gatit acasa impreuna cu familia sau optiunea de a-si alege steak-ul sau preparatul dorit direct din vitrina pentru a fi gatit si servit in restaurant.

Top Chef MACELAR este prima competitie din Romania care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

Editia din acest an se va desfasura in cadrul expozitiei Bucharest Food Expo, la Hala Laminor, in perioada 28 septembrie – 01 octombrie 2023.

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

– Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

– Show-uri culinare si degustari de produse

– Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie

– Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

– Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

– Competitii culinare si masterclass-uri

– Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!