Eveniment Uncategorized

Scale Expert propune echipamente si solutii inovative pentru industria alimentara, HoReCa si retail

Scale Expert, furnizor de echipamente de cantarire, etichetare si sisteme POS, aduce la expozitia Bucharest Food Expo gama completa de echipamente, consumabile si solutii pentru industria alimentara, HoReCa si retail.

Mai exact, cantare comerciale cu eticheta, platforme de cantarire de la 60 kg la tonaj extins, case de marcat fiscale, marcatoare si etichete de pret, echipamente pentru retele comerciale si HoReCa, sisteme self-checkout, sisteme pentru gestionarea comenzilor si platilor electronice si cu numerar, terminale kiosk, sisteme POS all-in-one. Pe toate, le gasiti la cel mai mare targ dedicat industriei alimentare din Sud-Estul Europei, Bucharest Food Expo.

Cu o experienta de peste 20 de ani pe piata, Scale Expert este importator exclusiv in Romania ale produselor DIBAL Spania, POSBANK Korea si OLIVETTI Italia – lideri in producerea de echipamente de cantarire, etichetare, sisteme POS si solutii fiscale software la nivel mondial. Produsele comercializate au certificare CE si ISO de la producator, remarcandu-se prin tehnologie moderna, fiabilitate si preturi competitive.

In perioada 28.09 – 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

– Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

– Show-uri culinare si degustari de produse

– Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie

– Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

– Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

– Competitii culinare si masterclass-uri

– Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!