Eveniment

HORECO promoveaza la Bucharest Food Expo solutii nepoluante pentru congelare si refrigerare

HORECO, una dintre cele mai importante companii romanesti din domeniul instalatiilor frigorifice, este expozant si la editia din acest an a targului Bucharest Food Expo.

De peste 25 de ani, HORECO ofera solutii complete prin realizarea conceptului instalatiilor frigorifice pentru depozite de produse refrigerate si congelate, abatoare si fabrici de preparate din carne, depozite cu atmosfera controlata pentru fructe si legume, centre logistice si supermarketuri.

Compania dispune de un departament special pentru interventii si service cu personal tehnic calificat dotat cu o flota de 10 autoutilitare echipate complet pentru service si intretinerea instalatiilor frigorifice.

HORECO activeaza si pe piata din Republica Moldova, facilitand accesul producatorilor la noile tehnologii pentru congelare si refrigerare, oferind servicii complete pentru industria alimentara.

In perioada 28.09 – 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

– Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

– Show-uri culinare si degustari de produse

– Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie

– Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

– Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

– Competitii culinare si masterclass-uri

– Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!