Eveniment

MTS expune la Bucharest Food Expo sisteme si instalatii noi pentru eficientizarea activitatii din fabrici

MEAT TECHNIC SERVICE, unul dintre cele mai importanti furnizori de echipamente pentru industria carnii, prezinta la Bucharest Food Expo solutii tehnologice care vizeaza in principal cresterea gradului de automatizare si optimizarea personalului necesar.

Compania MTS, prin intermediul furnizorilor sai, propune producatorilor romani mai multe solutii de crestere a eficientei activitatii, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie cu randament de productie crescut in conditiile unor costuri reduse, precum si solutii de automatizare a procesului de productie.

Printre producatorii de utilaje pe care MTS ii reprezinta pe piata din Romania se afla Fessmann, Henneken, Rex, International Clip, Nerkon si Eberhardt.

In perioada 28.09 – 01.10 2023,  BUCHAREST FOOD EXPO devine scena principala a produselor alimentare romanesti si internationale, un hub central de intalnire a specialistilor din sector cu partenerii din horeca si retail.

Pe intreaga perioada de desfasurare a expozitiei, participantii se vor bucura de  un program bogat de evenimente ce vor dezvalui:

– Cele mai recente tendinte si inovatii din sectorul alimentar si al bauturilor

– Show-uri culinare si degustari de produse

– Competitia Top Chef Macelar, aflata la a doua editie

– Demostratii live cu cele mai noi tehnologii si echipamente de pe piata

– Conferinte si prezentari alaturi de speakeri de prestigiu

– Competitii culinare si masterclass-uri

– Intalniri cu liderii de piata din industria agroalimentara, retail si horeca

INSCRIE-TE la cea mai mare expozitie dedicata sectorului de alimente si bauturi din Romania!!!