HoReCa

Burger King a lansat o gama de produse in editie limitata sub umbrela Summer Crunch

Publicis Groupe Romania semneaza primul concept regional de comunicare pentru Burger King in Europa Centrala si de Est, odata cu lansarea campaniei de vara Summer Crunch. care cuprinde Crunch Burger, Crunch Wrap, Crunch Salad.

Pentru fiecare dintre cele trei produse, clientii pot alege variantele de pui, vita sau Plant-Based. Alaturi de Romania, conceptul Summer Crunch este disponibil in Polonia, Cehia, Slovacia si Bulgaria.

Noua campanie regionala isi doreste sa puna in evidenta noua gama de produse de vara in special prin sunetele pe care le produc ingredientele proaspete si crocante din fiecare produs, precum castravetele, salata sau baconul crunchy.

„Lansam vara aceasta trei produse preparate din ingrediente fresh si crocante: Crunch Burger, Crunch Wrap, Crunch Salad. Pe langa gustul inconfundabil Burger King si calitatea produselor cu care ne-am obisnuit clientii, ne-am dorit sa venim cu ceva in plus, mai ales ca de data aceasta vorbim de o campanie regionala. Am lucrat alaturi de grupul Publicis, care a avut o abordare creativa inedita si care s-a aliniat perfect cu viziunea noastra. Hear the Crunch, ideea din spatele campaniei, vorbeste despre cum sunetele pot adauga un plus de savoare unei mese deja delicioase”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King Romania.

„Fiecare campanie pe care o lucram alaturi de Burger King e o noua provocare din punct de vedere creativ. De data aceasta am pornit de la ideea urmatoare: Gust? Bun. Miros? Bun. Sunet? Extra bun. Asa am ajuns la Hear the Crunch, pentru ca am vrut sa aratam ca experienta unei mese poate fi sporita prin sunetele pe care le produc ingredientele fresh si crocante”, a declarat Vlad Socianu, Group Creative Director Publicis Romania.

Noile produse Summer Crunch – burger, wrap si salata – se gasesc in toate restaurantele Burger King din tara in perioada 30 iunie – 30 septembrie. Acestea sunt disponibile in trei variante: cu vita, pui sau Plant-Based. Alaturi de gustul unic de gratar Burger King, ceapa proaspata, castravetele fresh sau baconul crocant, transforma aceasta vara intr-o experienta crunchy de neratat.