Retail

Reteaua Penny ajunge la 345 de magazine in Romania

Reteaua Penny ajunge la 345 de magazine in Romania, dupa deschiderea a doua noi unitati in Popesti-Leordeni si Arad, a anuntat retailerul.

Magazinul Penny din Popesti-Leordeni, judetul Ilfov, este situat pe Soseaua Berceni, nr. 9. Are o suprafata de vanzare de 705,91 metri patrati, iar parcarea dispune de 25 de locuri de parcare neexclusive, dintre care doua locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul Penny din Arad (Tudor Vladimirescu), judetul Arad, este situat pe strada Reformei, nr. 1, are o suprafata de vanzare de 795,70 mp, iar parcarea dispune de 42 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 2 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Penny este conceptul grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua Penny in Romania are o echipa dedicata formata din peste 6.500 de angajati.

Penny se afla printre organizatiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 in Romania.