Asociatii

Clubul Fermierilor Romani va lansa o platforma online dedicata fermierilor si partenerilor din agribusiness

Clubul Fermierilor Romani va lansa, in luna iulie, prima platforma online dedicata fermierilor si partenerilor din agribusiness, Comunitate CFRO.

Potrivit organizatiei, platforma este o premiera in agricultura romaneasca, fiind o initiativa a tinerilor absolventi ai programului ‘Tineri Lideri pentru Agricultura’, un proiect al Clubului Fermierilor Romani.

‘Aceasta este prima aplicatie pentru comunitatea de fermieri si privilegiul initial de accesare il au tinerii si membrii clubului. Comunitate CFRO este portalul comunicarii acestei industrii, o deschidere pentru toti cei care vor sa contribuie la conturarea schimbarii. Aplicatia construieste o comunitate, avand astfel legaturi mai stranse, colaborari de lunga durata, interactiune continua, dar si raspunsuri la toate intrebarile importante, acoperind astfel aspecte importante. Platforma are ca scop principal comunicarea membrilor clubului si a tuturor utilizatorilor, fiind cheia strategiei noastre”, a declarat Florian Ciolacu, director executiv Clubul Fermierilor Romani.

Comunitate CFRO ofera stiri, informatii utile si actualitati din industrie si promoveaza colaborarea intre utilizatori, prin crearea de grupuri, avand ca teme: agricultura regenerativa, agricultura conservativa, agricultura digitala etc. Prin aceste grupuri se ofera o platforma pentru a dezvolta solutii comune la problemele cele mai diverse, precizeaza sursa citata.

Clubul Fermierilor Romani pentru Agricultura Performanta este o asociatie non-profit si neguvernamentala a fermierilor din Romania. Activitatea asociatiei este organizata pe proiecte, bazate pe nevoile fermierilor, aprobate de Consiliul Director si puse in practica de unitatea executiva a Clubului. Proiectele vizeaza domeniile legislativ, fiscal, tehnologie si resurse umane si isi propun sa identifice solutii care sa raspunda in mod concret problemelor cu care se confrunta fermierii.