Eveniment

O noua editie a Targului de bere Auchan, cu peste 300 de sortimente la raft

In perioada 21 iunie – 18 iulie, Auchan Romania organizeaza cea de-a 14-a editie a Targului de bere, unul dintre evenimentele deja emblematice ale companiei si cel mai mare targ de bere din comertul local.

Astfel, in aceasta perioada, in toate hipermarketurile Auchan si in magazinul online auchan.ro, clientii vor putea gasi o selectie extinsa de sortimente de bere, atat productii romanesti, inclusiv beri artizanale, cat si de import, dar si o gama variata de produse complementare servirii acesteia. Mai mult, membrii programului de fidelitate MyCLUB Auchan se vor putea bucura de avantaje speciale.

Pentru ca Auchan sustine producatorii locali, Targul de bere organizat in acest an propune clientilor peste 300 de sortimente de bere, din care 135 sunt din Romania. De asemenea, 46 dintre acestea sunt beri artizanale romanesti fabricate de producatori locali, printre care: Mesterul Manole, Zaganu, Csiki Sor, Bere Grivita, Capra Noastra, Cearfisa sau Clusa. Oferta include o gama larga de sortimente, de la bere blonda, bruna, aramie, alba, rosie, la bere fara alcool, fructata sau nepasteurizata.

Totodata, iubitorii de bere si de bauturi atent selectionate, vor putea alege din peste 180 de beri de renume international, inclusiv noutati din tari si regiuni precum Australia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Japonia, Mexic, Polonia, Spania, Statele Unite, Tahiti, Turcia, Marea Britanie sau Ungaria. Printre sortimentele noi ale editiei din acest an se numara berea greceasca Mythos, marcile Efes, Fix, dar si beri artizanale trapiste, beri de abatie, beri exotice, de provenienta asiatica, si mediteraneene.

„Un eveniment de traditie pentru noi, Targul de bere din acest an ofera inca o data o experienta a gusturilor, cu arome din intreaga lume, fiind dedicat tuturor iubitorilor de bere, amatori si cunoscatori, dar si celor care apreciaza bauturile atent selectionate. De asemenea, si la aceasta editie aducem in prim plan producatorii romani de bere, care au dezvoltat in ultimii ani tot mai mult productia locala de bere artizanala, extrem de apreciata de clientii nostri, si pe care ii sustinem in continuare. Diversitatea ofertei, precum si noutatile si experientele din magazin din acest an nu trebuie sub nicio forma ratate, si ii invitam pe romani sa ia parte la acest festival al berii, care imbina gusturile romanesti cu cele de peste hotare”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania.

Potrivit datelor companiei, tendintele din piata de bere arata ca berea neagra este din ce in ce mai preferata de romani, inregistrand o crestere de peste 20%, la mare cautare fiind si berea alba, berea artizanala, dar si berea premium la sticla, atat locala, cat si internationala.

Targul de Bere din acest an se deruleaza in toate hipermarketurile Auchan, dar si in magazinul auchan.ro, de unde clientii pot comanda online sortimentele preferate, precum si produse complementare servirii acestora (pahare, halbe, tavi, desfacatoare de sticle, etc). Comenzile pot fi livrate la domiciliu, la nivel national, standard sau expres, sau ridicate din cel mai apropiat magazin Auchan prin serviciile gratuite Click&Collect si Auchan Drive. In plus, posesorii cardului de fidelitate MyCLUB Auchan vor avea parte de reduceri de pana la 20% la o selectie de produse din oferta targului.