Bauturi

Nestle Professional lanseaza programul de cafea We Proudly Serve Starbucks

Nestle Professional a lansat programul de cafea We Proudly Serve Starbucks pentru birouri, spitale, universitati, hoteluri, sali de conferinte si zone de agrement din toata Romania.

Conform unui comunicat al companiei, programul reprezinta o solutie integrata de afaceri care ofera solutii de cafea adaptate pentru a raspunde nevoilor clientilor sai. Acesta combina puterea si afinitatea marcii Starbucks si expertiza în distributie si acoperirea Nestle, una dintre cele mai importante companii de produse alimentare si bauturi din lume.

De asemenea, Nestle Professional a semnat un acord de parteneriat cu furnizorul de apa Cumpana pentru distributia de solutii de cafea pentru consum în afara casei.

“Prin acest nou parteneriat ne propunem sa ne crestem distributia cu solutiile de cafea Nestle în birourile medii si mari, oferind clientilor un portofoliu complet de solutii de cafea completat de solutii de apa de înalta calitate oferite de partenerul dumneavoastra Cumpana. Cafeaua si apa reprezinta combinatia de bauturi care nu trebuie sa lipseasca din niciun spatiu de birou si nu numai, iar pachetul de solutii pe care îl putem oferi clientilor este de neegalat”, a declarat Ovidiu Tunaru, Business Executive Officer Nestle Professional regiunea de sud-est.

Programul de cafea We Proudly Serve Starbucks are la baza Alianta Globala pentru Cafea, formata în 2018 între Nestle si Starbucks, care îi asigura companiei Nestle dreptul de a comercializa, vinde si distribui produse de cafea Starbucks prin canalele de acasa si din afara casei, în afara magazinelor Starbucks.

Programul ofera, în Romania, solutii de cafea Starbucks premium de înalta calitate pentru birouri, spitale, universitati, hoteluri, sali de conferinte si zone de agrement. Clientii au la dispozitie o solutie atractiva de cafea premium, cu o gama larga de bauturi – de la bauturile clasice pe baza de espresso, gama de bauturi reci, pana la bauturile sezoniere emblematice cunoscute din cafenelele Starbucks.

Grupul Nestle este prezent în Romania din 1995, printre brandurile din portofoliul sau numarandu-se Nescafe, Nespresso, Nesquik, Chocapic, KitKat, Lion, JOE, After Eight, Maggi, Purina sau NAN. În Romania, Nestle s-a implicat si în initiative ecologice si de responsabilitate sociala. În ultimii 3 ani compania a plantat 75.000 de copaci, care vor contribui la atingerea obiectivului de net zero emisii de carbon pana în 2050.

Compania Cumpana este prezenta în Romania din 1993 si s-a remarcat prin colaborarile cu peste 10.000 de organizatii autohtone, multinationale, organizatii guvernamentale, non-guvernamentale si alte institutii.