Bauturi

Alexandrion Group a lansat in Romania noul Hendrick’s FLORA ADORA in editie limitata

Hendrick’s FLORA ADORA este disponibil acum, in editie limitata, pentru consumatorii din Romania, prin intermediul Alexandrion Group, cel mai mare producator si distribuitor de bauturi spirtoase si vinuri din Romania.

FLORA ADORA a fost inspirat de pasiunea Master Distiller-ului Lesley Gracie de a privi natura si vietatile, in timpul lungilor plimbari prin gradina Palatului Hendrick’s.

”Suntem incantati sa aducem in Romania cea mai recenta curiozitate Hendrick’s, noul FLORA ADORA. Evenimentul de lansare a reunit deopotriva, barmani, oameni din domeniul presei, dar si influenceri cunoscuti, pentru a sarbatori impreuna aceasta noua creatie in stilul inimitabil Hendrick’s. Hendrick’s Gin se afla pe o traiectorie de crestere rapida in Romania si asteptam cu nerabdare sa vedem noul Flora Adora in toata tara, in aceasta vara”, a declarat Rob Curteis, Chief Marketing Officer Alexandrion Group.

Noul sortiment de gin aduce consumatorul mai aproape de natura si sustine grija fata de mediu.

Hendrick’s FLORA ADORA este realizat prin combinarea a 11 plante botanice distilate in doua alambicuri, adaugand deliciosul duo trandafir si castravete si un plus de aroma dat de o selectie riguroasa si secreta de flori atractive pentru polenizatori. Este un gin surprinzator, floral si racoritor care s-a nascut in “Cabinetul de curiozitati” Hendrick’s Gin.

Acest cabinet nu este o metafora, ci este un laborator adevarat din Scotia, parte a Palatului Hendrick’s, in interiorul  caruia Leslie Gracie, experimenteaza retete de gin care combina, intr-un mod ingenios si inovator plante si o multitudine de alte ingrediente specifice, pentru a oferi iubitorilor de gin noi varietati savuroase.

Hendrick’s FLORA ADORA are o concentratie alcoolica de 43,4% si este imbuteliat in sticle de 0.70 L. Este disponibil in Romania prin intermediul magazinelor de specialitate, al marilor lanturi de retail, al magazinelor e-commerce, in locatiile HoReCa partenere, dar si in magazinul online al Grupului Alexandrion, https://www.iconicdrinks.shop/ .