HoReCa

Tazz aduce Dei Frati si in Bucuresti, prin programul Tazz Republic

Dupa succesul de care s-a bucurat la lansarea in alte orase, precum Cluj, Timisoara si Constanta, Dei Frati aduce gustul autentic si retetele inspirate de bucataria italiana mai aproape si de clientii din Bucuresti, in exclusivitate, doar pe Tazz.

Unul dintre cele mai bune restaurante italienesti din tara, aflat in topul recomandarilor Gault Millau, Dei Frati este o afacere de familie dezvoltata la Brasov de catre doi frati romani. Chefii Alex si Vlad Napar au decis sa lanseze in Romania un meniu inspirat din bucataria italiana, in care toate pastele sunt preparate de la zero in bucataria Dei Frati din Brasov.

Prin Tazz Republic, programul de sustinere a partenerilor Tazz din HoReCa, preparatele Dei Frati sunt accesibile in acest moment in patru orase: Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti. Utilizatorii Tazz vor gasi in meniul Dei Frati mai multe tipuri de paste, acesta fiind conceput pentru toate gusturile si preferintele, iar retetele emblematice raman constante: tagliatelle verzi facute dupa reteta proprie, cu spanac, rosii cherry, creveti si dovlecei, sau ravioli umpluti cu pere si gorgonzola. Cele mai comandate preparate Dei Frati prin Tazz sunt pastele cu fructe de mare, lasagna, tagliatelle cu ragù alla Bolognese si tagliatelle cu creveti, rosii cherry si zucchini. Pe langa pastele preparate de la zero de catre cei doi chefi la ei in bucatarie, utilizatorii Tazz din Brasov, Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti vor descoperi in meniu si o selectie de supe, salate si deserturi.

„Ne bucuram ca am reusit sa aducem gustul autentic Dei Frati in alte patru orase din tara, inclusiv Bucuresti. Avem foarte multi clienti care vin special la Brasov pentru a ne vizita in restaurantul fizic si care asteptau de mult timp acest moment, asadar pentru noi este ca un vis implinit. Ne propunem sa ne extindem si mai mult in urmatorul an, iar programul Tazz Republic este o oportunitate foarte buna pentru a ne spune povestea in cat mai multe orase din tara, pentru dezvoltarea businessului nostru de familie, dar si pentru a ajunge la cat mai multi dintre clientii nostri fideli din alte orase,” au declarat Alex si Vlad Napar, fondatorii Dei Frati.

,,Scopul nostru in ceea ce priveste programul Tazz Republic a fost de la inceput sa oferim clientilor nostri cele mai bune restaurante din tara, chiar la ei in oras. Colaborarea cu restaurantul Dei Frati si succesul brandului virtual extins prin Tazz in patru mari orase, in mai putin de jumatate de an, inseamna foarte mult pentru noi si ne confirma potentialul Tazz Republic in oferirea unui sprijin real antreprenorilor locali de a-si extinde afacerea,” a adaugat Alin Serban, CEO Tazz.

Tazz Republic este programul de investitii creat de Tazz in 2022 pentru a sustine antreprenorii locali din HoReCa in procesul de digitalizare si extindere nationala. Prin acest program, Tazz aduce la usa clientilor sai din toata tara cele mai bune restaurante din Romania, la cele mai inalte standarde de calitate de preparare si livrare.

In plus, prin noua optiune Tazz Republic Food Court, utilizatorii au posibilitatea de a include in aceeasi comanda preparate de la branduri virtuale diferite, fara costuri de livrare in plus. Optiunea este pentru moment disponibila in Bucuresti, Cluj si Timisoara. Pe langa pastele emblematice Dei Frati, consumatorii pot adauga in aceeasi comanda preparate de la alte 6 restaurante, printre care se numara si Burritos Guerilla sau Coasta lu’ Bontea.