Bauturi

Clubul Rapid a lansat colectia de vinuri Povestea Alb Visinie, in parteneriat cu Auchan 

Dupa lansarea fan shop-ului FC Rapid si a berii Giulesteana, Auchan Romania continua dezvoltarea parteneriatului cu FC Rapid si introduce in gama sa vinul oficial al echipei de fotbal. Lansarea are loc in Auchan Crangasi, magazin aflat in comunitatea giulesteana, urmand ca acesta sa fie disponibil si in alte magazine din Bucuresti, in prima etapa, si pe auchan.ro.

Colectia de vinuri Povestea Alb Visinie este produsa de Domeniile Averesti si este inspirata din valorile si culorile echipei din Giulesti, cinstind noi inceputuri pentru club, dar si pentru fanii fotbalului.

„Brandul Rapid a reprezentat dintotdeauna o poveste. Iar povestile transmise din tata in fiu intre rapidisti au loc intotdeauna in fata unui pahar cu vin. Acest vin va trebui sa cinsteasca fiecare victorie alb-visinie incepand din acest an al centenarului si pana la infinit.”, a declarat Daniel Niculae, Presedinte FC Rapid.

„Suntem incantati sa dezvoltam parteneriatul cu FC Rapid si sa oferim noi produse si experiente fanilor Rapid si clientilor nostri. Lansam cu multa bucurie si emotie, impreuna cu suporterii din randul clientilor si angajatilor, vinul Povestea Alb Visinie in magazinul nostru Auchan Crangasi din comunitatea giulesteana, intr-o prima etapa, urmand ca acesta sa fie disponibil in reteaua noastra in perioada urmatoare. Am pregatit o serie de avantaje suplimentare prin programul nostru de fidelitate si abia asteptam luna iunie pentru a sarbatori alaturi de FC Rapid centenarul echipei”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania.

Vinul produs de Domeniile Averesti in viile proprii din Podgoria Husi este disponibil in doua sortimente: Sauvignon Blanc – Alb demisec si Cabernet Sauvignon rosu-visiniu sec. Potrivit producatorului, sortimentul alb demisec are o aroma inedita de mar proaspat taiat si un parfum asemanator iasomiei, in timp ce sortimentul rosu surprinde prin aroma de fructe de padure si notele de visine.

„Am primit doua provocari frumoase: sa cream vinuri care sa onoreze o echipa si sa ne asumam continuitatea unui produs de pus la loc de cinste. Credem cu tarie in faptul ca pe langa calitatea cu care am obisnuit iubitorii de vin, munca si pasiunea din spatele noii colectii fac cinste atat clubului, cat si consumatorilor”, a declarat Rares Florea, Country Manager Domeniile Averesti.

Vinul oficial al rapidistilor costa 19,90 lei, iar timp de o luna, pana pe 18 iunie, membrii MyCLUB Auchan au parte de 10% bani inapoi ca bonus pe cardul de fidelitate la achizitie.

In plus, pentru a sarbatori alaturi de suporteri si FC Rapid aniversarea a 100 de ani de existenta ai clubului din Giulesti, Auchan va oferi pe tot parcursul lunii iunie 5% discount prin cardul de fidelitate MyCLUB Auchan la toate produsele din fan shop-ul Rapid.

Consumul de alcool este interzis persoanelor sub 18 ani. Bauturile alcoolice trebuie consumate in mod responsabil.