Bauturi

Hell Energy lanseaza doua arome noi in editie limitata de vara

Hell Energy Drink lanseaza doua noi arome in editie limitata – Raspberry Candy, cu gust de bomboane cu zmeura si Exotic Candy, cu gust de bomboane cu aroma tropicala.

Ca si restul gamei, aromele de vara in editie limitata de la HELL sunt disponibile in doze unice, reciclabile la infinit, cu acelasi continut de cofeina de 32 mg/100 ml, 5 tipuri de vitamina B si fara conservanti.

Hell Energy a lansat pentru prima data editia limitata SUMMER COOL in 2013, cea de anul acesta fiind cea de-a XI-a serie limitata de vara din portofoliul de produse.

Bauturile energizante Hell Energy contin: aproape 90% apa, zahar granulat, cofeina si vitamine, fara adaos de conservanti. Acestea trec peste 100 de teste de verificare pana cand ajung pe piata, intr-una dintre cele mai moderne unitati de productie din Europa.

Hell Energy este unul dintre brandurile de larg consum la nivel global si este prezent in peste 50 de tari din toata lumea. Anul acesta, Hell Energy Romania a finalizat o investitie in valoare de 18 milioane de euro, in localitatea Ungheni (Mures), prin care compania si-a marit capacitatea de depozitare si a fluidizat livrarile de produse din cele 3 game: HELL ENERGY – bauturi energizante, ICE COFFEE – cafea rece gata preparata XIXO – ceaiuri reci si bauturi racoritoare carbogazoase.