Parteneriate

Grupul Le Manoir devine partener al programului Flying Blue

Programul de loialitate al Air France, KLM, TAROM din Romania anunta un nou parteneriat cu Le Manoir Group, cel mai important jucator de pe piata gastronomiei de lux din Romania.

Grupul Le Manoir, lider pe piata gastronomiei de lux din Romania, detinut de antreprenorul roman Cristian Preotu devine partener al programului Flying Blue al companiilor aeriene Air France, KLM si TAROM.

„Parteneriatul anuntat astazi le va permite membrilor Flying Blue sa castige Mile suplimentare pentru fiecare achizitie efectuata in locatiile Grupului Le Manoir, atat in persoana, cat si online pe www.lemanoir.ro (pentru fiecare euro cheltuit, membrii primesc 1 Mila). Pentru a acumula si a credita Milele acumulate, membrii Flying Blue trebuie sa prezinte cardul Flying Blue la casa de marcat sau sa il introduca la finalizarea comenzii pe site. Milele vor fi validate in cel mai scurt timp. La magazinele Comtesse du Barry, membrii Flying Blue pot achizitiona produse de la marci celebre precum Michel Cluizel, Maxim”s de Paris, Delamain, Miraval, Bellevoye etc, care satisfac si cele mai pretentioase gusturi”, se mentioneaza in comunicat.

Oaspetii Flying Blue pot simti cu adevarat o experienta culinara rafinata in Le Bistrot Francais, primul restaurant din Europa de Est care s-a alaturat retelei Relais & Chateaux.

Membrii Flying Blue sunt invitati sa viziteze Le Manoir Gourmet Market, inaugurat in luna februarie a anului 2023- cel mai mare spatiu destinat produselor gourmet, avand o suprafata de 400 mp. Acesta cuprinde o macelarie, o patiserie-boulangerie, un sushi bar dar si multe produse de bacanie, vinuri si o gama foarte larga de produse bio.

Mile Flying Blue se pot acumula si in magazinele – Petit Bateau si Kids Around sau in magazinul Eurocave – un spatiu generos de vanzare a vinurilor si totodata un loc unde pot fi organizate evenimente de degustare.

„Suntem incantati sa avem un nou partener local si sa consolidam pozitia de lider a programului Flying Blue, oferind in acelasi timp noi experiente de lux membrilor nostri Flying Blue”, a declarat Razvan Radut, country Sales manager Air France, KLM in Romania.

Posesorii cardului de credit BT Flying Blue, emis de Banca Transilvania in parteneriat cu Air France, KLM si TAROM, vor primi Mile in plus daca aleg sa plateasca cu cardul de credit in locatiile Le Manoir. Astfel, ambii parteneri vor acorda Mile: Banca Transilvania acorda pentru plata cu cardul BT Flying Blue, iar Le Manoir pentru toate achizitiile de la locatiile mentionate mai sus.

De la lansarea in 2014, parteneriatul dintre Air France, KLM, TAROM si Banca Transilvania a devenit unul de succes in Romania. Cardurile BT Flying Blue sunt singurele carduri de credit din Romania care ofera posibilitatea de a castiga Mile la achizitiile zilnice si de a le transforma in bilete premiu in cadrul programului Flying Blue.

Banca a emis pana acum peste 40.000 de carduri. Cu beneficiile oferite, cardurile BT Flying Blue sunt foarte apreciate de clienti – valoarea achizitiilor cu acest card a fost cu 40% mai mare in 2022 fata de 2021.

Flying Blue este programul de fidelitate al grupului Air France-KLM. Creat in 2005, are acum 17 milioane de membri in intreaga lume, respectiv 140.000 membri in Romania care au acces la o multitudine de premii si beneficii si pot castiga si cheltui Mile cu o selectie larga de companii aeriene, parteneri de retail si financiari.

Sunt 33 de companii aeriene partenere si peste 100 de parteneri din afara industriei aviatice. Cu cat membrii sai calatoresc mai mult, cu atat acestia vor primi mai multe premii. Cu cardul Flying Blue, clientii pot avea acces la numeroase servicii special concepute pentru a avea o calatorie cat mai placuta.