Agricultura

Corteva Agriscience anunta Progresul privind obiectivele durabile

Corteva Agriscience a lansat Raportul de sustenabilitate si ESG pentru 2022, oferind o actualizare a angajamentelor luate de companie legate de abordarea unora dintre cele mai urgente provocari de mediu, economice si sociale actuale. Raportul prezinta, in detaliu, obiectivele companiei, formulate in sensul sprijinirii fermierilor din intreaga lume de a fi mai productivi si mai puternici, de a conserva biodiversitatea, de a reduce impactul asupra climei, prin operatiunile lor, si de a creste gradul de incluziune, diversitate si echitate (ID&E) in randul personalului.

„Durabilitatea se afla in centrul activitatii noastre,” a declarat Chuck Magro, Director executiv, Corteva Agriscience. „Depunem eforturi pentru a rezolva provocarile complexe legate de alimente si securitate energetica, mentinand, totodata, sanatatea si viabilitatea, pe termen lung, a suprafetelor agricole si a altor resurse naturale.”

Ca parte a eforturilor companiei de avansare a inovarii durabile, 90% din noile produse pentru protectia plantelor si toate genetica noua de seminte indeplinesc criteriile de durabilitate Corteva, care sunt aliniate cu Obiectivele de dezvoltare durabila ale Organizatiei Natiunilor Unite.

Printre eforturile suplimentare, in 2022, s-a adaugat achizitionarea Grupului Stoller si Symborg pentru a pozitiona Corteva ca una dintre cele mai mari companii furnizoare de produse biologice, din lume; obtinerea inregistrarilor pe sapte ani din partea Agentiei pentru Protectia Mediului pentru erbicidele Enlist One® si Enlist Duo®; si introducerea Sosdia™ Stress, un biostimulator care imbunatateste rezistenta culturilor la factorii de stres, cum ar fi seceta, caldura excesiva sau radiatiile solare.

„Echipele noastre de Cercetare si Dezvoltare se concentreaza pe dezvoltarea de solutii durabile care sa creasca productivitatea si potentialul de rentabilitate, imbunatatind, in acelasi timp, rezistenta la presiunile legate de buruieni, insecte, boli si conditii meteorologice extreme si protejand resursele noastre naturale,” a declarat Sam Eathington, tehnolog sef si director digital, Corteva Agriscience. „Motorul nostru de inovare furnizeaza solutii ce ofera mai multe optiuni fermierilor privind imbunatatirea potentialului de productie si reducerea resurselor materiale pentru a construi sisteme agricole complete care sa fie puternice si stabile.”

Corteva face progrese si catre obiectivele de includere, diversitate si echitate (ID&E), continuand sa-si consolideze cultura bazata pe reusita, inclusiv cresterea cu sase procente a numarului de femei in functii de conducere si includerea in lista Newsweek a celor mai responsabile companii din America, in 2022.

Cititi mai multe despre obiectivele Corteva de inovare durabila, biodiversitate, clima si ID&E, in raportul integral, pe corteva.com/sustainability.

Despre Corteva

Corteva, Inc. (NYSE: CTVA) este o companie globala, pur-agricola, cotata la bursa, care combina cea mai buna inovare, interactiune personalizata cu clientii si executie operationala pentru a livra, in mod rentabil, solutii pentru cele mai urgente provocari agricole. Corteva genereaza preferinte de piata avantajate prin strategia de distributie unica, alaturi de un amestec echilibrat, la nivel global, de seminte, protectia culturilor si produse si servicii digitale. Alaturi de unele dintre cele mai recunoscute marci din agricultura si oportunitati tehnologice bine pozitionate pentru a promova cresterea, compania si-a luat angajamentul sa maximizeze productivitatea fermierilor, colaborand, totodata, cu partile interesate din domeniul alimentar, pe masura ce indeplineste promisiunea de a imbogati vietile celor care produc si celor care consuma, asigurand progres pentru generatiile viitoare. Gasiti mai multe informatii pe www.corteva.com.