Investitii

FrieslandCampina a inaugurat noul centru logistic din Mures

FrieslandCampina, una dintre cele mai mari companii globale de pe piata lactatelor, a inaugurat noul centru logistic din parcul Mures City Logistics, situat in Cristesti, langa Targu Mures.

Mures City Logistics are o suprafata totala de 18.000 mp si este un proiect dezvoltat de Global Vision in parteneriat cu Globalworth. FrieslandCampina va utiliza 4.500 mp ai centrului logistic, de unde se vor face livrari de produse lactate de 100.000 tone/an.

“Din ratiuni de proximitate, legate de fabrica noastra, fabrica noastra din Targu Mures, care este foarte aproape si de amplasarea ideala in apropierea autostrazii care va facilita practic transportul, dupa aia, pentru a livra in conditii de cea mai inalta calitate la nivel national produsele noastre. Cu siguranta este un pas inainte in a ne asigura ca aducem la dispozitia consumatorilor produse de proaspete, de cea mai inalta calitate intr-un mediu tehnologizat si cat se poate de modern”, a declarat Anca Roman, Managerul de comunicare al FrieslandCampina Romania, potrivit radiomures.ro.

FrieslandCampina Romania este parte a companiei olandeze Royal FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din lume. FrieslandCampina este prezenta pe piata romaneasca cu marcile Napolact, Campina si Dots si ofera o gama larga de produse: lapte de consum, iaurt, branza, unt si gustari pe baza de lapte.

Global Vision este o companie romaneasca, fondata in urma cu 18 ani, care asigura servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect si constructii, administrarea proiectelor imobiliare detinute de investitori privati si institutionali din Romania si Europa Centrala si de Est.

Globalworth este o companie imobiliara activa in Europa Centrala si de Est, listata la Bursa de Valori de la Londra, in segmentul AIM. A devenit principalul investitor pe piata imobiliara de birouri din CEE prin pozitia sa de lider de piata atat in Polonia, cat si in Romania. Globalworth investeste, dezvolta si gestioneaza direct cladiri de birouri si parcuri industriale care genereaza venituri din inchirierea de spatii catre companii de top din intreaga lume.