HoReCa

Burger King a deschis un nou restaurant in Veranda Mall

Burger King, unul dintre cele mai renumite lanturi de restaurante cu servire rapida din lume, a anuntat deschiderea unui nou restaurant in Romania. Noua destinatie pentru celebrul WHOPPER® se afla in Veranda Mall, iar echipa restaurantului este formata din peste 20 de grill kings.

Noul restaurant din Veranda Mall este situat in Obor, un punct central pentru gratarele din Bucuresti. Burger King invita oamenii sa viziteze acest loc emblematic din capitala, pentru a se bucura de o experienta de tip barbeque unica. In acelasi timp, Burger King isi asteapta oaspetii sa faca o oprire la noul restaurant din Veranda Mall, deschis in fiecare zi, de luni pana duminica.

„Suntem foarte bucurosi sa deschidem un restaurant Burger King in Veranda Mall, Obor, un cartier celebru din Bucuresti. Acest loc are o istorie bogata si reprezinta un simbol pentru Bucuresti si Romania, asa ca ne face placere sa invitam oamenii sa viziteze aceasta zona si, desigur, sa se opreasca la Burger King pentru un Whopper. Ne dorim ca oaspetii nostri sa se bucure de gustul emblematic de gratar Burger King si sa aiba parte de o experienta memorabila in Obor”, a declarat Alin Nenciu, Marketing Manager Burger King Romania.

Noul restaurant este situat in zona de food court a Veranda Mall, cu un spatiu de servire generos si cu optiunea de refill pentru bauturi racoritoare. Echipa este formata din 20 de angajati, care le vor oferi oaspetilor cele mai bune produse si servicii, asa cum Burger King i-a obisnuit pana acum.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienti viziteaza restaurantele BURGER KING® din intreaga lume si sunt intampinati cu servicii de inalta calitate, produse cu un gust desavarsit si preturi accesibile. Infiintat in 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® si-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium si de a oferi clientilor retete originale si experiente de familie.