Bauturi

Bergenbier lanseaza doua produse noi in segmentul premium

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, lanseaza doua produse cu 0.0% alcool in segmentul premium. Staropramen 0.0 si Stella Artois 0.0 consolideaza, astfel, portofoliul companiei, care in ultimii ani s-a extins atat zona fara alcool, cat si dincolo de bere, prin mixurile de bere si suc.

„Categoria berilor fara alcool este un teritoriu ce are o crestere sustenabila. De altfel, segmentul are in prezent aproximativ 3% din piata berii din Romania, fiind pe un trend ascendent. Suntem mereu atenti la nevoile consumatorilor si suntem mandri sa venim cu variantele fara alcool ale unora dintre cele mai puternice brand-uri din piata: Staropramen si Stella Artois. Prin aceste lansari, compania noastra continua drumul diversificarii portofoliului si promoveaza consumul responsabil in orice moment al zilei”, puncteaza Mihai Voicu, General Manager Bergenbier S.A.

Pozitionate in segmentul premium, cele doua sortimente ofera iubitorilor de bere experiente desavarsite.

Staropramen 0.0 se bucura de o metoda de productie speciala, prin care este asigurat acelasi gust distinct si savuros ca berea lager cu alcool. Se adreseaza consumatorilor care nu trebuie sa faca niciun fel de compromis cand vine vorba de gustul racoritor al berii cu 0.0% alcool.

Stella Artois 0.0 continua povestea brand-ului premium fondat in 1366, in Leuven, Belgia si inlocuieste varianta non-alcool a marcii din portofoliul Bergenbier S.A. Noul sortiment transforma orice ocazie de consum intr-una speciala datorita gustului rafinat, fiind o bere potrivita meselor alaturi de cei dragi.

„Ne uitam cu atentie la trendurile din piata si vedem ca noile generatii de consumatori adulti cauta variante fara alcool ale brand-urilor preferate. Staropramen si Stella Artois joaca intr-un segment extrem de competitiv si credem ca prin variantele 0.0% alcool avem premise bune sa ne intarim pozitia si sa continuam extinderea portofoliului”, completeaza Teodora Agafitei, Director de Marketing Bergenbier S.A.

Variantele 0.0 Staropramen si Stella Artois 0.0 sunt disponibile incepand din luna februarie in Romania in magazinele off-trade si on-trade, in doze de aluminiu de 0,5l si sticle de 0,33l.