Retail

Un nou magazin PENNY la Insuratei, judetul Braila

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, isi continua planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin in orasul Insuratei, judetul Braila.

Magazinul PENNY din Insuratei, judetul Braila, de pe Soseaua Brailei, nr. 16-16A, are o suprafata de vanzare de 860.10 mp. Acesta dispune de 69 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Clientii care vor vizita magazinul din Insuratei se vor bucura de un design modern si accesibil, care reflecta evolutia strategica a retailerului PENNY in Romania. Aceasta se concentreaza, printre altele, pe crearea unei experiente cat mai placute pentru clienti si pe dezvoltarea portofoliului de produse 3RO.

In ceea ce priveste sesiunea de cumparaturi, noul PENNY inseamna o zona extinsa pentru produse proaspete, o semnalizare mult mai vizibila a promotiilor si a principalelor categorii de alimente, precum si o varietate de produse ready to eat, semipreparate, refrigerate sau congelate, potrivite pentru un stil de viata alert si mereu in miscare.

PENNY Punct reprezinta evolutia strategica a Penny Market in Romania si este structurata in sapte piloni cheie: experienta imbunatatita in magazine, expansiune, produse romanesti, oameni, digitalizare, sustenabilitate si comunicare integrata.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua PENNY in Romania este alcatuita din 337 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 5.800 de angajati.

PENNY se afla printre organizatiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2023 in Romania. Certificarea de Angajator de Top reflecta grija si angajamentul pentru echipa si performantele in practicile de resurse umane.