Food

La Provincia lanseaza prima gama de oua a brandului, provenite de la pasari crescute la sol

La Provincia, brand al Grupului Carmistin, isi diversifica portofoliul de produse, lansand vineri prima gama de oua – La Provincia, oua de la gaini vegetariene.

Potrivit unui comunicat al companiei, ouale La Provincia provin de la pasari crescute la sol, dupa metoda traditionala, avand o alimentatie formata preponderent din porumb, lucru care confera galbenusului culoarea intensa, naturala, specifica pasarilor crescute in gospodarii.

Ouale de la gaini vegetariene La Provincia sunt disponibile in reteaua magazinelor Kaufland, la caserola de 10 bucati. Ouale sunt ambalate manual, astfel incat fiecare cutie sa fie livrata la cele mai inalte standarde de calitate.

“Prin achizitionarea fermei de la Colceag, judetul Prahova, Grupul Carmistin a demarat productia de oua provenind de la pasari crescute in conditii maxime de bunastare. Ne dorim sa promovam conceptul de ferma traditionala si sa sustinem comunitatea, prin locurile de munca pe care le cream”, a declarat Andrei Brumaru, director executiv Carmistin.

Pentru a asigura clientilor marcii La Provincia alimente cat mai sanatoase, cerealele pentru hrana pasarilor sunt cultivate pe terenurile detinute de companie in zona Horezu, recunoscuta si apreciata pentru aerul curat si solurile nepoluate, precizeaza compania.

Brandul La Provincia cuprinde gamele Pui Vegetarian crescut cu legume si cereale, Pui crescut la sol si Pui bio, La Provincia fiind singurul brand romanesc cu doua abatoare adaptate exclusiv alimentatiei bio.

Divizia de pui reprezinta circa 50% din business-ul Carmistin, Grup pozitionat in prezent intre primii trei producatori de alimente din Romania.

Carmistin a intrat pe piata cresterii pasarilor in anul 2008, prin infiintarea companiei Avicarvil, odata cu preluarea platformei Oltchim, platforma avicola cu o experienta de peste trei decenii in cresterea si productia de carne de pasare.

Compania si-a consolidat treptat pozitia, devenind unul dintre principalii producatori de carne de pasare la nivel national.