Agricultura

Hibrizii de floarea soarelui Pioneer® – Performanta si Stabilitate demonstrate

Floarea soarelui este considerata de foarte multi fermieri, pe buna dreptate, ca fiind cultura de siguranta ce face diferenta in anii dificili, cu pluviometrie scazuta.

Cu siguranta anul agricol 2022 a fost unul problematic, chiar dificil se poate spune, si totusi hibrizii Pioneer au demonstrat ca pot face fata in orice conditii, demonstrand performanta si stabilitate superioare competitorilor.

Un exemplu elocvent il reprezinta testarile RITAC APPR, unde P64LE162 a fost pe medie cel mai productiv hibrid in cele 4 locatii de testare. De altfel, Pioneer este singura companie cu 3 hibrizi in top 10 productii, ceea ce demonstreaza ca intreg portofoliul este perfect adaptat conditiilor din tara noastra.

Topul este completat, pe langa P64LE162 pe primul loc, de P64HE144 pe locul 5 si P64LE99 pe locul 7, practic toti cei 3 hibrizi ExpressSun® cu care compania Corteva a participat la aceste teste sunt clasati in primii 10, dovedind inca o data, daca mai era necesar, pretabilitatea hibrizilor Pioneer in conditiile din fermele din Romania.

Hibrizii ExpressSun® reprezinta solutia cea mai potrivita pentru a minimiza riscurile in cazul productiei de floarea-soarelui.

Corteva Agriscience, prin brandul de seminte Pioneer® propune un sistem de solutii avansate care ofera fermierilor increderea ca investitiile si culturile lor sunt optimizate.

Corteva continua sa isi extinda gama de produse pe piata semintelor, venind cu noutati in portofoliul de hibrizi Pioneer® care este imbunatatit anual cu hibrizi cu performante de productie si adaptabilitate unice.

 Articol realizat de Andrei Ciocoiu- Category Marketing Manager Seeds, Corteva Agriscience RO & MD