Agricultura

Verben™ – Un fungicid inovator pentru primul tratament la culturile de cereale paioase

Corteva Agriscience a lansat in 2022 cel mai nou si inovator fungicid pentru primul tratament la culturile de cereale paioase, Verben™.

Verben™ contine 200 g prothioconazol si 50 g/l proquinazid.

Principalele 10 avantaje ale fungicidului Verben™:

  1. Produs unic pe piata din Romania, Corteva fiind singura companie care are in portofoliul sau molecula proquinazid, cea mai puternica molecula utilizata in controlul fainarii.
  2. Substantele active din compozitia produsului Verben™ sunt echilibrate si ofera un efect sinergic potentandu-se una pe cealalta, sporind eficacitatea fungicidului Verben™.
  3. Cel mai mare continut de prothioconazol din Romania: 200 g/l (adica 150 g/ha prothioconazol la doza recomandata de 0,75 l/ha sau 200 g substanta activa/ha la doza maxima de 1 l/ha).
  4. Proquinazid – cea mai performanta molecula pentru combaterea fainarii, este intalnita si in alte produse premium precum Talendo, Talendo Extra, efectul de vaporizare fiind avantajul diferentiator.
  5. Cel mai mare spectru de boli foliare si culturi omologate. Verben™ are omologare la toate culturile de cereale paioase (secara, triticale, ovaz si grau) combatand cele mai pagubitoare boli foliare ale cerealelor (Erysiphe graminis- Fainarea, Septoria tritici – Septorioza, Septoria nodorum- Septorioza spicelor, Pseudocercosporella herpotrichoides – Patarea in ochi, Puccinia striiformis – Rugina galbena , Puccinia recondita- Rugina bruna, Pyrenophora teres- Sfasierea frunzelor, Rhynchosporium secalis- Arsura frunzelor, Ramularia collo-cygni- Ramularia)
  6. Moment de aplicare tintit pe T1, pentru combaterea celor mai agresive boli Septoria tritici – Septorioza, Pseudocercosporella herpotrichoides – Patarea in ochi, Erysiphe graminis- Fainarea)
  7. Verben™ are actiune curativa si preventiva.
  8. Formularea ii permite aplicarea si la temperaturi scazute, momente cheie in protectia fitosanitara a cerealelor paioase.
  9. Rezistenta la spalare. Verben™ este protejat de riscul spalarii la o ora de la aplicare.
  10. Verben™ este perfect pentru utilizarea in T1 si datorita miscibilitatii foarte bune cu regulatori de crestere, erbicide si insecticide.

Alegeti produsul Verben™ pentru o cultura sanatoasa inca din T1!

Eficacitate- https://www.youtube.com/watch?v=ekR3czGVjGk&list=PLJH446RiTipbWoiPZE35ppQeR4TJIluMo&index=1

Cum actioneaza- https://www.youtube.com/watch?v=KnbRmHwPFEo&list=PLJH446RiTipbWoiPZE35ppQeR4TJIluMo&index=6

Articol realizat de Adrian Ionescu – Category Marketing Manager Insecticide, Fungicide & Biologicals- Corteva Agriscience RO & MD