Retail

In 2022, PENNY a deschis peste 30 de magazine si a ajuns la o retea de 336 de unitati

PENNY, unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, isi continua planul de expansiune in Romania prin deschiderea a 13 noi magazine in luna decembrie si un total de 36 de magazine in anul 2022. Astfel, reteaua PENNY ajunge la un numar de 336 de magazine. Este primul an in care discounterul inaugureaza peste 30 de filiale in intreaga tara.

Magazinul PENNY din Copsa Mica, judetul Sibiu, de pe Soseaua Sibiului, nr. 26, are o suprafata de vanzare de 857.75 mp. Acesta dispune de 80 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Plopeni, judetul Prahova, de pe Str. Independentei, nr. 20, are o suprafata de vanzare de 860.75 mp. Acesta dispune de 66 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Somcuta Mare, judetul Maramures, de pe Str. Republicii, nr. 42, are o suprafata de vanzare de 857.32 mp. Acesta dispune de 57 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Budesti, judetul Calarasi, de pe Str. Garii, nr. 2, are o suprafata de vanzare de 859.30 mp. Acesta dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Valea Lupului, judetul Iasi, de pe Str. Cuza Voda, nr. 36-38, are o suprafata de vanzare de 851.39 mp. Acesta dispune de 70 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati. Magazinul PENNY din Ghermanesti, judetul Ilfov, de pe Soseaua Ghermanesti, nr. 56, are o suprafata de vanzare de 850.30 mp. Acesta dispune de 48 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY Crang (Buzau 5), judetul Buzau, de pe Bd. Nicolae Balcescu, nr. 49, are o suprafata de vanzare de 898 mp. Acesta nu dispune de locuri de parcare.

Magazinul PENNY din Livada, judetul Satu Mare, de pe Str. Viitorului, nr. 14E, are o suprafata de vanzare de 846.62 mp. Acesta dispune de 56 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Crasna, judetul Salaj, nr. 1418-1418A, are o suprafata de vanzare de 847.70 mp. Acesta dispune de 72 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Podul Iloaiei, judetul Iasi, de pe Soseaua Nationala, nr. 11, are o suprafata de vanzare de 954.98 mp. Acesta dispune de 90 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Bucuresti, de pe str. Liviu Rebreanu, nr. 30F, are o suprafata de vanzare de 721.10 mp. Acesta dispune de 10 de locuri de parcare neexclusive.

Magazinul PENNY din Vidra, judetul Ilfov, de pe Str. Principala, nr. 91, are o suprafata de vanzare de 860.51 mp. Acesta dispune de 71 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

Magazinul PENNY din Sag, str a-XI-a, nr 62C, judetul Timis, FN, are o suprafata de vanzare de 860.10 mp. Acesta dispune de 69 de locuri de parcare neexclusive, dintre care 3 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilitati.

PENNY Punct reprezinta evolutia strategica a Penny Market in Romania si este structurata in sapte piloni cheie: experienta imbunatatita in magazine, expansiune, produse romanesti, oameni, digitalizare, sustenabilitate si comunicare integrata.

Pilonul expansiune se refera la extinderea magazinelor si la dezvoltarea capacitatilor logistice. Pana in 2029, PENNY isi propune sa atinga cifra de 600 de magazine. In materie de logistica, la finalul anului trecut, PENNY a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiasi, judetul Dolj.

Toate magazinele nou deschise PENNY sunt certificate BREEAM In-Use (Building Research Establishment&Environmental Assessment Method) ceea ce confirma atentia deosebita pe care compania o acorda principiilor de sustenabilitate si alinierea cu legislatia europeana si cerintele la nivel global.

Despre PENNY

PENNY este conceptul de succes al grupului german REWE si unul dintre cei mai activi retaileri din Romania, cu primul magazin deschis pe piata locala in anul 2005. Intreaga retea este deservita de patru centre logistice situate in localitatile Stefanestii de Jos, Turda, Bacau si Filiasi. In prezent, reteaua PENNY in Romania este alcatuita din 336 magazine la nivel national si o echipa dedicata formata din peste 5.800 de angajati.

PENNY se afla printre organizatiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 in Romania. Certificarea de Angajator de Top reflecta grija si angajamentul pentru echipa si performantele in practicile de resurse umane.

Pentru mai multe detalii despre companie, accesati website-ul oficial https://www.penny.ro/