Food

Brutariile PAUL lanseaza deserturile Noël in editie limitata

Lantul de brutarii PAUL introduce in meniu colectia Noël, cu peste 25 de deserturi cu tematica festiva. Anul acesta, noutatea o reprezinta lansarea a trei noi sortimente pentru faimosul bûche de Noël, un desert specific francezilor.

Specialitatile din colectia de sarbatori sunt disponibile pana pe 8 ianuarie 2023 in toate brutariile PAUL si surprind prin gusturi si arome festive.

Colectia Noël cuprinde peste 25 de produse tematice: de la brioches cu arome de ciocolata, lapte si stafide, in forma de reni sau braduti, macarons cu arome de sarbatoare precum caramel sarat, brownie sau vanilie si pecan, torturi decorate tematic, disponibile intr-o varietate de sortimente. Deserturile sunt completate de doua sortimente de paine frantuzeasca cu ingrediente inedite precum smochine si nuci. Specialitatile pot fi gasite in aceasta perioada in toate brutariile PAUL din Bucuresti si Constanta.

Ca in fiecare an, din meniul PAUL nu lipseste si faimosul desert traditional frantuzesc, Bûche de Noël, o prajitura care se remarca atat prin forma sa care este asemenea unei buturugi, dar si prin aromele intense de ciocolata si fructe.

PAUL reinterpreteaza acest desert intr-o varianta rafinata si eleganta si propune trei sortimente:

  • Bûche Chocolat, un tort cu ciocolata si migdale,
  • Bûche Fruits Rouges, o varianta fructata,
  • Bûche Caramel Pecan, care aduce note intense de caramel si nuci pecan.

Cele trei sortimente sunt disponibile doar in brutariile din Dorobanti, Baneasa Shopping City, Universitate, Piata Romana si Afi Palace Cotroceni.

Sezonul sarbatorilor de iarna se incheie cu un desert specific frantuzesc, Galette Frangipane, o tarta cu migdale care ascunde in interior o jucarie din portelan, disponibila incepand cu luna ianuarie.

Gama de deserturi Noël este valabila in toate brutariile PAUL din Bucuresti si Constanta, inclusiv in cele de tip chariot, pana la data de 8 ianuarie 2023, exceptie fiind cele trei sortimente de bûche. Comenzile online pot fi solicitate la catering@paul.ro.

Cu o traditie de peste 130 de ani, PAUL defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor servite zilnic in cele 784 de brutarii deschise in intreaga lume. Istoria PAUL incepe in Franta, inca din 1889, cu o brutarie si patiserie de familie. Produsele pastreaza si transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii PAUL. In Romania, lantul de brutarii PAUL este prezent incepand cu anul 2008 si detine actualmente 14 brutarii.