Food

Brandul argentinian de dulciuri Franui se lanseaza in Romania exclusiv prin Glovo

Glovo, platforma multi-categorie care ofera acces la o varietate mare de produse, dezvolta un parteneriat cu brandul argentinian Franui pentru piata din Romania, utilizatorii avand posibilitatea de a comanda acest snack dulce exclusiv prin Glovo Express.

Franui este un brand argentinian ce produce un snack dulce cunoscut in toata lumea, constand in zmeura invelita in doua randuri de ciocolata. Franui, care se produce in Valencia, Spania, are la baza o reteta originara din Patagonia folosind zmeura selectionata manual, provenita de la mici producatori, care folosesc metode de cultivare regenerative.

In Romania brandul se lanseaza exclusiv online, prin intermediul unei platforme de tip multi-categorie. In momentul de fata, produsele Franui sunt disponibile in locatiile Glovo Express din Bucuresti, Brasov si Cluj, urmand ca Franui sa ajunga in toate cele 11 locatii Glovo Express din tara.

Supermarketurile Glovo Express sunt spatii comerciale special create pentru a oferi produse de larg consum si nu numai, care ajung catre clienti in mai putin de 30 de minute, iar oferta de produse este listata exclusiv virtual, in aplicatia Glovo. Astfel, prin Glovo Express, utilizatorii au acces la o gama de peste 2.500 de produse cu livrare ultra-rapida, precum: legume, fructe, produse congelate, de bacanie, de brutarie, bauturi alcoolice si non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar si produse dedicate ingrijirii bebelusilor si pentru animalele de companie.

„Lansarea unui brand exclusiv prin Glovo arata o maturizare a pietei de delivery din Romania, iar intrarea Franui in retailul romanesc prin intermediul Glovo Express reprezinta un model de urmat pentru alte branduri internationale care sunt interesate de piata locala. Cu atat mai mult, ne bucuram ca am realizat o astfel de premiera cu Franui.”, a declarat Iustinian Belghir, General Manager Glovo Romania si Moldova.

„Dupa luni de munca neintrerupta, un vis a devenit realitate. Suntem foarte entuziasmati sa lansam Franuí in Romania in parteneriat cu Glovo Express. Sunt foarte bucuroasa sa colaboram cu o companie bine pozitionata care ni se alatura in aceasta provocare. Acum, Patagonia este mai aproape de Romania! Aceasta realizare ne apropie de obiectivul nostru de a transforma Franuí intr-un brand global, prezent acum in 17 tari. Glovo Express impreuna cu distribuitorul nostru local au facut posibil acest lucru, obiectivul nostru fiind acela de a pozitiona Franuí ca brand preferat pe piata romaneasca. Parteneriatul dintre Franuí si Glovo Express ne ofera posibilitatea de a livra produsul la domiciliul consumatorului la temperatura ideala pentru consum datorita timpului rapid de livrare. Un motiv in plus pentru a alege parteneriatul cu o companie importanta din piata de aplicatii de livrare.”, declara Leticia Fenoglio, CEO Franuí.