HoReCa

McDonald’s a investit peste 10 milioane lei intr-un restaurant la Targu Jiu

Premier Restaurants Romania, operatorul lantului McDonald’s in Romania, isi extinde reteaua nationala prin deschiderea restaurantului cu numarul 95, la Targu Jiu, valoarea totala a investitiilor ridicandu-se peste 10 milioane de lei.

Conform unui comunicat, restaurantul de tip Drive-Thru este situat in apropierea centrului comercial Shopping City Targu Jiu.

“Ne bucuram sa inauguram cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s in Romania in mijlocul unei noi comunitati, careia ne alaturam astazi in premiera, si suntem recunoscatori pentru primirea calduroasa de care am avut parte la Targu Jiu. Este un restaurant modern, digitalizat, unde toti cei care ne vor trece pragul vor fi intampinati cu produse si servicii la cele mai inalte standarde, cat si cu acele momente speciale, asa cum McDonald’s a obisnuit clientii sai de-a lungul timpului. In acelasi timp, ne bucuram sa putem sustine comunitatea locala, prin crearea a 70 de locuri de munca, cu ocazia deschiderii”, a declarat Paul Dragan, director general Premier Restaurants Romania.

Restaurantul dispune de un spatiu cu 95 de locuri in interior si 96 de locuri pe terasa. Ca parte a angajamentului asumat de McDonald’s in Romania de a proteja mediul inconjurator si de a inova in materie de sustenabilitate, in restaurant se realizeaza colectarea selectiva a deseurilor si este pusa la dispozitia clientilor o statie de incarcare pentru masinile electrice.

Premier Restaurants Romania opereaza restaurantele McDonald’s in Romania. McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 95 de restaurante in 29 de orase, dintre care 49 restaurante cu McDrive si 52 de cafenele McCafe. Compania are o echipa de 5.300 de angajati.