Ambalaje

Laptaria cu Caimac prezinta sticlele cu etichete de sarbatori, in editie limitata

Laptaria cu Caimac, producatorul de lactate de specialitate 100% naturale, anunta prezenta la raft a sticlelor de lapte cu etichete in editie limitata. Astfel, 2022 devine cel de-al patrulea an consecutiv in care sticlele se imbraca festiv pentru perioada sarbatorilor de Craciun, insa editia anul acesta vine cu un element de noutate.

Pentru a sustine timpul de calitate petrecut in familie, sub umbrela „Laptele cald si povestile fac echipa buna!” Laptaria cu Caimac ofera comunitatii accesul la trei povesti audio:

  • „Darul Magilor”, de O. Henry, in traducerea lui Alex Moldovan, narata de Bogdan Tudor;
  • „Iepurele de Catifea” de Margery Williams, in traducerea echipei The Department si narata de Silvia Gisca;
  • „Spiridusii ii spuneau Marni”, poveste scrisa si narata de Liana Alexandru.

Spiridusii ii spuneau Marni a fost lansata in cadrul Targului de Carte Gaudeamus si inregistrata de Liana Alexandru special pentru aceasta ocazie. Titlul este oferit in parteneriat cu UiPath Foundation si NABU, iar varianta ilustrata a povestii este disponibila prin intermediul aplicatiei de citit pentru copii NABU.

„Anul acesta ne-am dorit sa ne incurajam comunitatea sa petreaca cat mai mult timp alaturi de familie, alaturi de cei dragi. Ne dorim sa incurajam copii sa se indragosteasca de povesti. Si, pentru ca, in familia noastra nici o seara nu se incheie fara povesti, vrem sa le oferim tuturor aceeasi ocazie. Astfel, am ales trei povesti care simbolizeaza perfect spiritul sarbatorilor si care speram sa-i aduca impreuna pe parinti, copii si bunici, la o felie de cozonac si un pahar de lapte cald”, a spus Madalina Cocan, co-fondator si General Manager Laptaria cu Caimac.

Pentru a accesa cele trei povesti, consumatorii trebuie sa scaneze codurile QR incluse in etichetele de sarbatori de pe sticlele de lapte, dupa care vor fi redirectionati catre un landing page, de unde le vor putea asculta alaturi de cei dragi, pe intreaga perioada a sarbatorilor de iarna.

Agroserv Mariuta a fost infiintata in anul 1994 si pana in 2018 a avut exclusiv activitati agricole, cultura mare (grau, orz, rapita, triticale, porumb, lucerna si altele, pe o suprafata de 3000 ha) si ferma de vaci de lapte (cu peste 2700 animale). Incepand cu anul 2018 a pus in functiune o fabrica moderna de lactate si a lansat brandul Laptaria cu Caimac, un brand care a inregistrat o crestere rapida in preferintele consumatorilor datorita produselor de inalta calitate.

Laptaria cu Caimac are propria ferma si foloseste cele mai noi mijloace de a produce lactate de calitate, naturale, sigure, nutritive si fara adaosuri inutile. Fabrica de procesare de ultima generatie, in care s-au investit peste 5 milioane euro, are o capacitate tehnica de procesare de aproximativ 75 tone de lapte pe zi, iar tehnicile de procesare moderne permit pasteurizarea laptelui la o temperatura mai joasa decat media obisnuita, pentru a pastra gustul adevarat al laptelui de la vaca si o parte cat mai mare din substantele nutritive. Mai multe informatii despre Laptaria cu Caimac si produsele brandului gasiti la www.laptariacucaimac.ro sau pe paginile de Linkedin, Facebook, Instagram si TikTok.