Retail

Serviciul Click&Pick este diponibil in aplicatia Lidl Plus pana pe 15 decembrie

Lidl Romania ofera clientilor serviciul Click&Pick, disponibil in aplicatia mobila Lidl Plus in perioada 28 noiembrie – 15 decembrie, prin care pot rezerva produse speciale de sarbatori direct de pe telefon. Acest serviciu este dedicat unei selectii de produse speciale, precum: Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe, Cutie Cadou din gama Deluxe, Jumatate de porc, Set vesela 16 piese, Robot multifunctional de bucatarie, Birou cu inaltime reglabila si Brad natural de Craciun Nordmann. Produsele rezervate vor putea fi ridicate si achitate direct in magazinul selectat in aplicatia Lidl Plus.

Serviciul Click&Pick poate fi accesat de catre orice utilizator al aplicatiei mobile Lidl Plus, clientii avand posibilitatea de a-si organiza mai bine cumparaturile de sarbatori. Astfel, clientii pot rezerva prin acest serviciu, in limita stocului disponibil, 7 tipuri de produse specifice sarbatorilor de iarna, si nu numai: Jamon Serrano Reserva din gama Deluxe (299 lei/buc.), Cutie Cadou din gama Deluxe (499 lei/buc.), jumatate de porc (14,90 lei/kg), set vesela 16 piese (499 lei/buc.), Robot multifunctional de bucatarie (2199 lei/buc.), Birou cu inaltime reglabila (599 lei/buc.) si brad natural de Craciun Nordmann (129,99 lei/buc.). Odata rezervate, aceste produse pot fi ridicate din magazinul selectat pentru ridicare din aplicatia Lidl Plus.

Ulterior rezervarii, clientii sunt informati prin e-mail cu privire la data la care pot fi ridicate produsele din magazinul Lidl selectat. In plus, clientii pot urmari statusul rezervarii direct din aplicatia Lidl Plus, in sectiunea „Detaliile Rezervarii”.  Acestia au la dispozitie 48 de ore pentru a-si prelua produsele, pe care le pot ridica pe baza numarului de rezervare disponibil in aplicatie sau primit prin e-mail. Produsele pot fi achitate doar in magazinul Lidl selectat in aplicatie ca punct de ridicare.

Lidl Plus este primul program digital de loializare al Lidl in Romania, ce include un card digital de fidelitate. Printre avantajele oferite se numara accesul exclusiv la oferte speciale si promotii saptamanale pentru produse, centralizarea bonurilor si a istoricului digital al cumparaturilor, precum si accesarea cataloagelor online cu ofertele saptamanale din magazine sau oferte speciale si discounturi valabile la alti parteneri. Pentru a se inregistra in programul Lidl Plus, clientii trebuie sa descarce gratuit aplicatia din Google Play, AppStore sau AppGalery, sa isi creeze un cont si sa selecteze magazinul Lidl preferat, dupa care se pot bucura de toate beneficiile oferite de aceasta. Aplicatia Lidl Plus poate fi utilizata in toate magazinele Lidl din Romania.

Serviciul „Click&Pick” este disponibil in aplicatia Lidl Plus pana la data de 15 decembrie 2022.