Retail

Auchan lanseaza berea Giulesteana si deschide fan shop Rapid, in magazinul din Crangasi

Incepand din aceasta saptamana, zeci de produse oficiale ale clubului de fotbal Rapid Bucuresti sunt disponibile in hipermarketul Auchan Crangasi, intr-o zona special dedicata, ca urmare a unei colaborari intre FC Rapid si Auchan Romania. Mai mult, cu aceasta ocazie, este lansata si berea Giulesteana, propria marca de bere a clubului de fotbal si berea oficiala a rapidistilor. Astfel, prin prezenta shop-ului unui club de fotbal in cadrul unui lant de hipermarketuri, cele doua organizatii marcheaza o premiera pe plan national si isi propun ca impreuna sa serveasca si mai bine comunitatea in care activeaza.

Shop-ul FC Rapid din Auchan Crangasi, aflat in apropierea stadionului Giulesti, va cuprinde o gama variata de articole ce poarta insemnele clubului, de la agende, bratari, cani, fanioane, steaguri, insigne, ochelari, umbrele, pana la tricouri personalizate. Preturile articolelor pornesc de la 5 lei si ajung pana la 260 lei, iar pana la 31 decembrie, clientii fideli se bucura de 10% bani inapoi ca bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan. Inaugurarea shop-ului este un proiect pilot, menit sa evolueze.

„Acest proiect reprezinta, in primul rand, un avantaj in plus pentru fanii Rapid care isi fac cumparaturile, de peste 10 ani, din Auchan Crangasi. De acum, aici vor avea parte si de o experienta personalizata, printr-un shop 100% dedicat echipei lor preferate si pe care ne dorim sa-l dezvoltam. Suntem bucurosi sa aducem astfel o valoare adaugata in comunitatea locala”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Retail Romania.

Berea rapidistilor, disponibila la Auchan Crangasi

Cu ocazia lansarii acestui parteneriat, clubul de fotbal Rapid Bucuresti lanseaza si propria marca de bere, Giulesteana, aceasta fiind in prezent comercializata in magazinul Auchan Crangasi, urmand a fi in curand disponibila in hipermarketurile Auchan din Bucuresti.

Produsa de Nemteana, unul dintre primii producatori locali de bere artizanala, Giulesteana este o bere blonda neflitrata, cu gust dens amarui, obtinuta din ingrediente romanesti, malt si hamei premium, sustinand astfel si misiunea retalierului de a sprijini si promova producatorii locali.

„Parteneriatul cu Auchan Romania este un pas firesc din cadrul strategiei comerciale a clubului Rapid. Am gasit in Auchan un partener a carui viziune si ambitii sunt similare cu ale Rapidului. Am incredere ca impreuna vom face lucruri frumoase”, a declarat Daniel Niculae, presedinte FC Rapid.