Food

McDonald’s introduce in meniul sau oua bio de la Familia Toneli

McDonald’s Romania a introdus oua bio in meniul sau, astfel marcand o importanta premiera pentru piata restaurantelor cu servire rapida din Romania.

Optiunile sale de mic dejun contin exclusiv oua bio de la Familia Toneli, singurul furnizor local acreditat de McDonald’s pentru categoria de produs ou. Decizia vine ca parte a angajamentului operatorului de restaurante de a oferi produse savuroase, preparate doar din ingrediente de cea mai inalta calitate. Ouale bio sunt produse ecologice de la gaini crescute in sistemul de agricutura ecologica.

„Ne dorim ca toti cei care ne trec pragul sa stie ca la McDonald’s vor gasi intotdeauna produse calitative si accesibile. Iar parteneriatele noastre de lunga durata cu furnizorii locali, cum este Toneli Holding, reprezinta o parte importanta a acestei promisiuni. Acum, prin decizia de a folosi exclusiv oua bio Familia Toneli pentru micul dejun, aducem si mai multa valoare pentru consumatori, oferind o varietate de sandvisuri si omlete pregatite cu ingrediente proaspete, de provenienta ecologica”, a declarat Paul Dragan, Director General Premier Restaurants Romania.

Initiativa reprezinta o premiera pe piata din Romania, McDonald’s fiind primul lant de restaurante cu servire rapida care foloseste oua ecologice pentru prepararea produselor. Astfel, consumatorii care opteaza pentru micul dejun McDonald’s pot savura sandvisuri gustoase McMuffin si omlete pregatite cu oua proaspete, bio.

Toneli Holding este cel mai mare producator de oua din Romania cu o productie de peste 400.000 oua/an, fiind astfel lider de piata.