Tehnologie

Manipularea alimentelor vrac si a ambalajelor in industria alimentara

Solutiile de manipulare pot ridica toate tipurile de incarcaturi alimentare (navete, cutii, pungi, produse alimentare vrac etc.) precum si ambalajele acestora, datorita unui sistem de aspirare cu tub de ridicare.

Solutiile customizate de manipulare sunt adaptate la constrangerile industriei alimentare, in special in ceea ce priveste standardele de sanatate si siguranta privind materialele utilizate.

Produsele sunt customizate pentru a se adapta proceselor, ritmului si incarcaturilor dumneavoastra specifice.

  • Investitia intr-o solutie de manipulare va permite:
  • Sa cresteti productivitatea pe linia de productie alimentara
  • Sa eliminati riscurile asociate cu manipularea manuala a incarcaturii
  • Sa asigurati siguranta proceselor
  • Sa imbunatatiti starea de bine a operatorilor

MANIPULAREA ALIMENTELOR VRAC

Solutii care permit manipularea diverselor produse alimentare vrac: branza, unt si carne. Aceste solutii fac posibila deplasarea incarcaturilor la viteza mare, eliminand dificultatea operatiunilor si garantand in acelasi timp respectarea deplina a standardelor de sanatate si siguranta.

MANIPULARE NAVETE

Cu soluțiile de manipulare puteti ridica navete in siguranta si fara efort, pentru a va mari productivitatea de pana la zece ori. Tools-urile de prindere sunt concepute special pentru tipul de containere pe care le utilizati si permit o manipulare rapida si precisa.

MANIPULARE CUTII

Plasarea sau luarea cutiilor de pe paleti implica gesturi repetitive care sunt un factor agravant in bolile profesionale (afectiuni muscolo-scheletice). Solutiile faciliteaza manipularea cutiilor datorita sistemului de ridicare cu vid. Se pot manipula mai multe cutii in acelasi timp, maximizand astfel productivitatea operatorului.

MANIPULARE SACI

Manipularea sacilor este o actiune repetitiva care poate fi unul dintre factorii afectiunilor musculo-scheletale (AMS). Solutiile de manipulare elimina riscurile AMS prin ridicarea si mutarea sacilor in mod ergonomic si fara efort, cu ajutorul ventuzelor adecvate.

Pentru orice alte detalii va rugam va rugam sa ne contactati la office@imarke.ro.

Imark Sistem este prezent in cadrul expozitiei Carnexpo in standul 9, pavilion A dar si in parcarea exterioara, cu expozitia mobila Wipotec Show Truck, in cadrul parcursului ei in Europa, un camion modern in care puteti testa live solutii inovatoare de inspectie a calitatii.

Pentru detalii si programari va rugam folositi urmatorul link.