Eveniment

Hipermarketurile Auchan gazduiesc o noua editie a Marelui Targ de Vinuri

Hipermarketurile Auchan gazduiesc, intre 14 septembrie si 4 octombrie 2022, cea de-a XIV-a editie a Marelui Targ de Vinuri, un eveniment care reuneste anul acesta 360 de sortimente de vin, dintre care peste 60% provin de la crame din Romania, conform unui comunicat al companiei.

Vinurilor romanesti li se adauga si o colectie impresionanta de articole din Republica Moldova, dar si din tari precum Franta, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud si Argentina.

La targ vor fi prezente vinuri din Oltenia (reprezentata de Crama Oprisor, Vinarte, Domeniile Samburesti si Segarcea), Muntenia (cu cramele Rotenberg, Budureasca, Tohani si Ceptura), Dobrogea (Sarica Niculitel, Crama Alira, Domeniul Bogdan), dar si din Banat (Cramele Recas), Transilvania (Jidvei, Domeniile Boieru) sau Moldova (Beciul Domnesc, Cotnari, Casa Panciu). Totodata, vizitatorii pot cumpara vinuri din Republica Moldova (Vartely, Cricova, Castel Mimi, Fautor, Purcari, Domeniile Davidescu, Gitana) sau din tari precum Franta, Italia, Spania, Portugalia, Chile, Africa de Sud si Argentina.

La raft, dar si online, clientii pot gasi o gama variata de vinuri albe, rosii si rose, vinuri spumante, vinuri fara alcool, dar si o multime de vinuri premiate din diverse soiuri. Vedetele Targului sunt brandul exclusiv pentru Auchan Caii de la Letea (alb, rosu si rose) si vinurile HoReCa, precum Constantin si Petite Helena de la crama Girboiu, Epiphanie de la crama Sarica Niculitel, Barbaro de la Fautor, Smerenie si Cabernet Sauvignon de la crama Oprisor, Faurar de la Davino sau Via Marchizului de la crama Vitis Metamorfosis. Preturile incep de la 8,9 lei si ajung pana la 199 de lei.

De asemenea, Targul de Vinuri Auchan propune clientilor si o selectie de accesorii si alte produse asociate vinului, cum ar fi pahare pentru orice tip de vin, carafe, tirbusoane, decantoare, frapiere sau ghetiere.

Mai mult, clientii beneficiaza de o multime de promotii atractive, de minimum 20%, iar membrii MyCLUB Auchan au parte de oferte speciale de tip 2+1 sau 1+1.-50% la al doilea produs.

Auchan a pregatit si o multime de surprize. Anul acesta, in 15 magazine din orasele Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Pitesti, Craiova si Timisoara, in primele doua weekend-uri ale Targului, clientii se vor putea delecta si cu degustari speciale cu somelieri. Astfel, vineri vor avea loc degustari de vinuri roze, sambata este dedicata degustarii de vinuri romanesti, iar duminica sortimentelor internationale. Toate produsele din oferta pot fi comandate si online de pe auchan.ro, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazine prin serviciul gratuit Click&Collect.

Auchan Romania are in portofoliu 264 de magazine, cuprinzand 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri si 225 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 in statiile Petrom, cat si magazinul online auchan.ro. Cu o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune locuitorilor din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. In 2021, Auchan a obtinut medalia Customers’ Friend si statutul Customers’ Friend – Superior Excellence.