Eveniment

Meat House este expozant in cadrul BFE & CARNEXPO 2022

Compania Meat House, membra a grupului Van Rooi, va participa in calitate de expozant la Bucharestr Food Expo & CARNEXPO 2022 pentru a promova produse de calitate si de a-si gasi cat mai multi parteneri pe piata din Romania.

Prezenta in cadrul expozitiei este una foarte importanta pentru dezvoltarea companiei asa cum ne-a declarat Armen Meserlian, Managing Director al VRC MEATMED LTD/Meat House in interviul in exclusivitate de mai jos:

Ce obiective v-ați stabilit pentru participarea la târgul Bucharest Food Expo & CARNEXPO 2022?

Scopul nostru principal este de a ne îmbunătăți și de a consolida brandul noului nostru abator Meat House care funcționează în România din aprilie 2021. Participarea la Bucharest Food Expo & CARNEXPO ne ofera oportunitatea de a crește gradul de conștientizare a proiectului nostru în România prin comunicarea și empatia partenerilor noștri, subliniind că suntem viitorul pentru industria cărnii de porc din România.

Cum ați descrie piața de carne din România și ce tip de parteneriate propuneți procesatorilor locali?

Într-un singur cuvant o pot descrie drept viitor, și de aceea, din 2016, investim masiv în pătrunderea pe aceasta piața, investițiile pe care le-am făcut în cumpărarea de terenuri, construirea de ferme de porci cu tehnologie de ultimă generatie și achiziționarea unui abator arată cât de mult credem în piata romaneasca.

Tipul de parteneri pe care îl căutăm sunt cumpărătorii serioși care se angajează sa faca colaborari pe termen lung și care nu sunt interesati doar de ofertele spot. În alta ordine de idei, căutăm parteneri care isi doresc să fie parteneri, companii cu afaceri stabile care isi propun o dezvoltare bazata pe calitate si respect reciproc.

Cum caracterizați sectorul porcului în acest moment? Cum a evoluat în ultimii ani?

Dacă trebuie să caracterizez sectorul actual al cărnii de porc într-un singur cuvânt, atunci aș spune pur și simplu complicat. Din experiența mea de 17 ani în sectorul cărnii, pot spune că la fiecare 2-5 ani industria este lovită de un incident extrem care are consecințe grave asupra sectorului cărnii la nivel global.

Dacă ne întoarcem in trecut, va reamintesc câteva evenimente după cum urmează:

1. Recesiunea globală din 2008 până în 2013, care a făcut ca multe companii să intre în faliment, prin urmare, credibilitatea a fost pierdută între vânzători și cumpărători, afacerile au fost îngreunate din cauza lipsei fluxului de numerar.

2. 2018-2019 industria globală a cărnii de porc a fost dictată de evenimentele care au avut loc în China cu privire la pesta porcină africană

3. Acum 2 ani am avut pandemia care a afectat lanțul global de aprovizionare și consumul de carne.

4. Astăzi asistăm la o stagflație care a fost rezultată din cauza războiului Rusia/Ucraina.

Ce produse veti promovați la standul din cadrul expozitiei?

La Bucharest Food Expo & CARNEXPO vom promova intreaga noastra gama de produse din carne de porc si invitam toti specialistii din industria carnii si retail la standul A026 pentru a ne cunoaste si pentru a stabili parteneriate pe termen lung.

Solicita o intalnire cu reprezentantii Meat House in cadrul expozitiei Bucharest Food Expo & CARNEXPO ce va avea lon in perioada 29.09- 02.10 2022 la Romaero in Bucuresti, Romania.